Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1531 až 1540 z celkem 2404 článků.
old_909.jpg

Po drtivé výhře je Boleslav v semifinále Bohemia Trophy

Technology Florbal Mladá Boleslav proměnil své druhé vystoupení na Bohemia Trophy v exhibici. Nad předním švýcarským klubem Unihockey Tigers Langnau zvítězil 10:2 a ovládl skupinu B. Boleslav odehraje semifinále (proti zatím neurčenému soupeři) v sobotu od 17 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

old_907.jpg

Startuje Bohemia Trophy! Boleslav ve středu proti IBK Dalen

Mladá Boleslav se těší, že ozdobí léto skvělým florbalovým programem. Ve středu 28. června startuje Bohemia Trophy, turnaj šesti elitních klubů. Domácí tým začíná v Městské sportovní hale utkáním proti švédskému soupeři IBK Dalen. Hraje se od 19.15 hodin, vstupenky si můžete pořídit v předstihu v síti Ticketportal.

old_905.jpg

Trenéři hodnotí vystoupení našich týmů na turnaji Open Game

V polovině června se velká mládežnická skupina našeho oddílu vypravila strávit čtyři dny v jihomoravské metropoli. Vůbec poprvé jsme se rozhodli v takto masívní míře zúčastnit tradičního velkého mládežnického turnaje Hummel Open Game. Co nejlepších výsledků se do Brna vypravili dosáhnout dorostenci, starší žáci, mladší žáci a elévové. Zpět do MB jsme nakonec přivezli bronz starších žáků a další slušné dílčí výsledky.

old_906.jpg

Curney je potřetí MVP ligy, brankářům vládne Bauer

Páteční vyhlášení florbalových anket se stalo významým oceněním práce Technology Florbal Mladá Boleslav v sezoně 2016/2017. Boleslavští zástupci posbírali pět umístění v TOP 3 jednotlivých kategorií.

old_902.jpg

Ondřej Fojta se loučí: Florbal mi dal zážitky na celý život

Loučí se velký hráč. Střelec. Srdcař. Jeden ze symbolů téměř dvacetileté historie klubu. Ondřej Fojta nastřílel v lize 247 gólů, což se v boleslavských barvách nikomu dalšímu nepovedlo. Ve 33 letech dává sbohem kariéře. “Boleslav udělala hodně florbalové práce a já byl moc rád součástí toho. Jsou to zážitky na celý život,” říká při rozhovoru, v němž se ohlíží za celou svým florbalovým životem.

old_903.jpg

Srpnové pětidenní soustředění mládežnických týmů

V závěru prázdnin čeká mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav pětidenní soustředění. Proběhne od pondělí 21. srpna do pátku 25. srpna a týká se kategorií elévové, mladší žáci, dorost, junioři.

old_904.jpg

Turnaj florbalových hvězd v Boleslavi

Kluby Technology Florbal Mladá Boleslav a ACEMA Sparta Praha představují letní novinku. Od 28. června do 2. července se v Česku utká šest týmů včetně tří zahraničních o Bohemia Trophy. Mladá Boleslav a Praha se podělí o hostitelství základních skupin, víkendové play-off uspořádá Městská sportovní hala v Mladé Boleslavi.

old_901.jpg

Čtyři mládežnické týmy míří na Open Game do Brna

Hurá do Brna! Mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav se podobně jako v předchozích letech chystají na Open Game, v Brně si zahraje šedesát boleslavských dětí ve čtyřech kategoriích: elévové, mladší žáci, starší žáci a dorost.

old_900.jpg

Těším se na novou životní etapu, říká Milan Tomašík

Jako první český florbalista zanechal výraznou stopu ve Švédsku. Milan Tomašík za šest let nasbíral zkušeností jako málokdo. A teď míří do Mladé Boleslavi! "Těším se na novou životní etapu," říká 28letý reprezentační centr ve svém prvním rozhovoru po přesunu do nového klubu.

old_899.jpg

Prvotřídní posila! Milan Tomašík přichází do Mladé Boleslavi

Technology Florbal Mladá Boleslav významně posílí superligový tým. Připojí se k němu reprezentační centr Milan Tomašík, který posledních šest sezon odehrál ve Švédsku a pro svůj návrat do Česka si vybral boleslavskou nabídku. Osmadvacetiletý útočník s klubem podepíše smlouvu do konce sezony 2019/2020 s opcí na další rok.