Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1541 až 1550 z celkem 2404 článků.
old_898.jpg

Management klubu rozšířil sportovní manažer Jan Pazdera

Technology Florbal Mladá Boleslav od čtvrtka 1. června rozšířil klubový management o pozici sportovního manažera, kterým se stal Jan Pazdera. Současný kouč superligového týmu bude v klubu pracovat na plný úvazek s výrazným přesahem do mládežnické struktury.

old_896.jpg

Tatran Cup skončil pro elévy bez medaile

Trenér Radim Křenek hodnotil základní skupinu starších žáků jako "skupinu smrti". Obdobně mohou zpětně vnímat tu svou i elévové, ve které na ně čekali loňští vítězové ze Znojma a vždy nepříjemní ústečtí florbalisté. Postup ze skupiny se povedl, v následném klíčovém čtvrtfinále ale našim malým střelcům zvlhl prach. Proto bereme až konečné páté místo. V kontextu ostatních týmů na Tatran Cupu kupodivu naše letošní nejlepší umístění.

old_897.jpg

Mladší žáci na Tatran Cupu až sedmí

Elévové pátí, mladší žáci sedmí. Taková je bilance našich týmů z uplynulého víkendu na kvalitně obsazeném turnaji Tatran Cup. Lepší výsledky v pražské květnové výhni neuvařili, očekávání hráčů i trenérů byla samozřejmě o dost vyšší. Ve spojení s devátým místem starších žáků je nutné hovořit o nevydařeném ročníku oblíbeného turnaje pro boleslavské barvy.

old_894.jpg

Předsezonní boleslavská příprava nabírá tempo

Technology Florbal Mladá Boleslav už hledí k nové sezoně 2017/2018. V neděli 28. května boleslavský tým pomyslně přepnul na vyšší tempo, letní příprava superligových hráčů se zintenzivní.

old_893.jpg

Elévové a mladší žáci chtějí medaile z Tatran Cupu

Dva týdny po starších žácích se do víru bojů Tatran Cupu vrhnou jejich mladší kolegové. O víkendu 27. a 28. května se budou snažit neúspěšné tažení za medailemi v podání stržů napravit elévové a mladší žáci. V předchozích ročnících se našim týmům v těchto kategoriích již několikrát medailově zablýskalo, se stejně ambiciózními vyhlídkami směřujeme s oběma partami na turnaj také letos.

old_892.jpg

Tour de Club: Kološ a Novák v Benátkách a Litomyšli

Mládežničtí kouči Technology Florbal Mladá Boleslav Petr Kološ a Tomáš Novák společně s kondiční trenérkou Zuzanou Kurkovou v uplynulých dnech navštivili kluby v Benátkách nad Jizerou a Litomyšli, kde se v rámci projektu Tour de Club zapojili do tréninků malých florbalistů.

old_891.jpg

Jan Řehoř bude hrát za Mladou Boleslav

Technology Florbal Mladá Boleslav představuje posilu superligového týmu. Přichází třiadvacetiletý univerzál Jan Řehoř, který po vypršení stávající smlouvy s Tatranem Střešovice podepsal v novém působišti kontrakt na tři sezony s opcí na další rok.

old_890.jpg

Mladá Boleslav a Vantaa propojí spolupráci i ve florbale

První náměstek primátora Města Mladá Boleslav Jiří Bouška a předseda Sportovní komise Města Mladá Boleslav Tomáš Pacák od neděle 14. května do středy 17. května navštívili partnerské finské město Vantaa, kde mimo jiné jednali o možnosti obnovení spolupráce sportovních klubů obou měst včetně florbalu.

old_887.jpg

Zpověď trenéra Pazdery: o sezoně, o rekordu i o svých tazích

Podobně otevřené rozhovory nebývají samozřejmostí - a ve florbalovém prostředí už vůbec ne. Boleslavský trenér Jan Pazdera detailně rozebírá sezonu 2016/2017. Rekordní, svým průběhem těžko zopakovatelnou a přece takovou, která mu zasadila nejtěžší sportovní porážku v kariéře.