Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1551 až 1560 z celkem 2404 článků.
old_886.jpg

Těžká skupina nepustila starší žáky do medailového boje

Starší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav obsadili na Tatran Cupu deváté místo. Výš je nepustila abnormálně těžká základní skupina složená ze tří elitních týmů, takže čtvrtfinále bylo bez boleslavského zastoupení.

old_885.jpg

Starší žáci usilují o úspěch na Tatran Cupu

Víkend 13. a 14. května je pro starší žáky spojen s účastí na již tradičním a vždy kvalitně obsazeném turnaji Tatran Cup. V minulosti naše týmy jak v této kategorii, tak také v mladších žácích či elévech, dokázaly svou účast přetavit v medailové úspěchy. Stejné ambice má rozhodně i letošní družstvo našich stržů.

old_883.jpg

Elévové končí ligovou sezónu s bronzem

Sobota 29. dubna byla pro elévy v letošní sezóně poslední ligovou. Oba týmy se na své turnaje rozjely do Prahy. Družstvo White čekal nejvyšší koš v pražské tělocvičně ZŠ Campanus, parta Blue zamířila do sokolské arény na Královských Vinohradech. Oběma týmům se nevedlo výsledkově vůbec špatně, medailovou pozici, a sice bronzovou, si ale nakonec vybojovali pouze White.

old_881.jpg

Začíná MS juniorů. Všichni se těšíme, vzkazuje Filip Zakonov

Útulná Vida Arena ve Växjö se převlékla do florbalových kulis, na modrý povrch už brzy vyběhnou nejtalentovanější florbaloví junioři. A mezi nimi i dva z Mladé Boleslavi. Od středy budou Česko reprezentovat na světovém šampionátu hráčů do 19 let ve Švédsku obránce Filip Zakonov a útočník Jakub Bína.

old_880.jpg

Bolka Skills: přehrajte si všech pět unikátních dílů

Florbalisté Mladé Boleslavi ukázali, v čem dokážou být silní. Unikátní dovednosti předvedli před kamerou, z čehož vznikl unikátní pětidílný seriál Bolka Skills. Přehrajte si všechny epizody z produkce Technology Florbal Mladá Boleslav, v nichž vystupují Jiří Curney, David Rytych, Petr Krzyžanek, Jan Natov a Jan Jelínek.