Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1571 až 1580 z celkem 2404 článků.
old_868.jpg

Boleslav byla doma výborná! Páté semifinále vyhrála 7:1

Zodpovědný a koncentrovaný výkon Technology Florbal Mladá Boleslav v pátém semifinále! Muži v černém porazili Tatran Střešovice 7:1 a v sérii vedou 3:2. Ukončit ji mohou hned v sobotu - šestý zápas začíná ve 14.30 hodin v Aréně Sparty Podvinný Mlýn, přímý přenos vysílá ČT sport.

old_867.jpg

Zpátky doma! V pátek od 19 hodin se hraje páté semifinále

Dvě domácí výhry, dvě venkovní prohry. A co bude dál? Semifinálová série mezi Technology Florbal Mladá Boleslav a Tatranem Střešovice se vrací do Městské sportovní haly za stavu 2:2. Pátý souboj se hraje v pátek od 19 hodin.

old_866.jpg

Semifinále se vrátí do Boleslavi za stavu 2:2

Technology Florbal Mladá Boleslav nevyšel ani jeden venkovní semifinálový zápas. Po pondělní prohře 0:5 Muži v černém prohráli i ve středu - tentokrát 4:9. Stav semifinále je tak vyrovnaný 2:2. Boleslav musí rychle zabrat, pátý zápas se hraje v pátek v Městské sportovní hale od 19 hodin.

old_865.jpg

V Boleslavi se bude hrát 5. semifinále v pátek od 19 hodin

Technology Florbal Mladá Boleslav informuje své příznivce o domácím termínu pátého semifinálového zápasu proti Tatranu Střešovice: hrát se bude v pátek 7. dubna od 19 hodin v Městské sportovní hale Mladá Boleslav.

old_863.jpg

Buď jako Muži v černém! E-shop prodává play-off trička

Chceš se cítit jako Muži v černém, kteří na hřišti bojují o florbalový titul? Přesně pro tebe je tu limitovaná edice triček k play-off 2017. V e-shopu je prodáváme za 350 korun. Odesílání balíčků probíhá každý druhý den.

old_864.jpg

Třetí semifinálovou bitvu Boleslav prohrála

Technology Florbal Mladá Boleslav poprvé v sezoně prohrál v základní hrací době. Boleslavský tým ve třetím semifinále play-off Tipsport Superligy vyhořel v zakončení a Tatranu podlehl 0:5. Střešovice snížily stav série na 1:2. Čtvrtý zápas se hraje ve středu od 18.30 hodin v Areně Sparty Podvinný Mlýn.

old_862.jpg

Boleslav doma nezaváhala! V semifinále vede 2:0

Technology Florbal Mladá Boleslav je v polovině cesty do Superfinále! Muži v černém porazili Tatran Střešovice v sobotním domácím pokračování série 6:4 a v sérii vedou 2:0. Třetí zápas se hraje v pondělí od 18.30 v Areně Sparty Podvinný Mlýn.

old_858.jpg

Celosezonní soutěž s RE/MAX Priority má vítězku!

Celosezonní soutěž s RE/MAX Priority má za sebou svůj vrchol. O první přestávce středečního zápasu Technology Florbal Mladá Boleslav - Tatran Střešovice (6:4) se finalisté utkali ve florbalovém kvízu. Škodu Fabia na půl roku zdarma vyhrála Markéta Pluhařová. Gratulujeme!

old_857.jpg

Semifinále začalo! Boleslav má první výhru

Technology Florbal Mladá Boleslav vede v semifinálové sérii play-off Tipsport Superligy 1:0. V první bitvě Muži v černém porazili Tatran Střešovice 6:4. Domácí vedli už 5:0, ale Pražané se ve druhé třetině dotáhli až na 5:4. Boleslav přesto výhru uhájila. Série pokračuje v Městské sporotvní hale v Mladé Boleslavi druhým zápasem v sobotu od 19 hodin.