Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1581 až 1590 z celkem 2404 článků.
old_856.jpg

Bitva o Superfinále začíná! Ve středu poprvé proti Tatranu

První vlna týmů má dohráno. Zůstaly čtyři nejlepší. Ale do Superfinále mohou jen dva. A Technology Florbal Mladá Boleslav rozhodně nechce chybět. Ve středu 29. března rozehraje v Městské sportovní hale semifinálovou sérii proti Tatranu Střešovice. První bitva začíná ve 20.30 hodin.

old_854.jpg

Semifinálové termíny přehledně: doma ve středu a v sobotu!

Florbalová sezona graduje. Touha sílí. Vrchol se blíží. Semifinále play-off Tipsport Superligy určí superfinalisty. Bude mezi nimi i Technology Florbal Mladá Boleslav? Nenechte si ujít atraktivní sérii proti Tatranu Střešovice. Tady je přehled termínů všech zápasů.

old_853.jpg

Soupeř pro semifinále: Mladá Boleslav si vybrala Tatran

O postup do Superfinále 2017 bude Technology Florbal Mladá Boleslav bojovat proti Tatranu Střešovice. Semifinálová série play-off Tipsport Superligy začne prvním domácím zápasem ve středu 29. března od 20.30 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

old_851.jpg

Léto 2017: Příměstský tábor a Florbalový Camp

Prázdniny, krásné počasí a... florbal! Také léto 2017 bude v pohybu! Superligový florbalový klub Technology Florbal Mladá Boleslav pořádá Florbalový Camp a Příměstský tábor v termínu od pondělí 24. července do pátku 28. července.

old_852.jpg

Semifinále začne v Mladé Boleslavi ve středu 29. března

Důležitá informace pro všechny příznivce Technology Florbal Mladá Boleslav: semifinále play-off Tipsport Superligy začne v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi ve středu 29. března. První semifinále bude začínat ve 20.30 hodin a přímý přenos odvysílá ČT sport.

old_850.jpg

Rychlý postup! Muži v černém ve čtvrtfinále nezaváhali

Technology Florbal Mladá Boleslav se raduje z postupu do semifinále play-off Tipsport Superligy. Muži v černém ve čtvrtfinálové sérii s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava neztratili ani zápas, ten čtvrtý v neděli vyhráli v Ostravě 14:2 a celou sérii tedy 4:0.

old_849.jpg

K postupu do semifinále chybí už jen jedna výhra

Technology Florbal Mladá Boleslav sahá po postupu do semifinále play-off Tipsport Superligy. Muži v černém v sobotu v Ostravě zdaleka nezářili, ale přesto vyhráli 5:4 a v sérii vedou 3:0. Postup mohou dokonat v neděli od 17 hodin.

old_846.jpg

Kruté vyřazení juniorů ve třetím čtvrtfinále

Je konec. Juniorům Technology Florbal Mladá Boleslav skončila sezona 2016/2017 - a to dost krutým způsobem. V sobotním třetím čtvrtfinálovém zápase přehrávali favorizovaný Tatran Střešovice, na konci se dostali do vedení 9:8, ale gólem v předposlední minutě prohráli 9:10.