Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1591 až 1600 z celkem 2404 článků.
old_847.jpg

Demolice! Boleslav ve druhém čtvrtfinále nastřílela 14 gólů

Naprostá dominance Technology Florbal Mladá Boleslav ve druhém čtvrtfinálovém zápase! Po sobotní výhře 7:3 přidali Muži v černém o den později vysoké vítězství 14:3. Boleslav vede v sérii 2:0 a příští víkend v Ostravě může dokončit cestu do semifinále.

old_845.jpg

Play-off začalo! Muži v černém rozhodli ve třetí třetině

Dvě třetiny museli dotahovat, pak už Muži v černém měli zápas plně pod kontrolou. Play-off 2017 začalo pro Technology Florbal Mladá Boleslav vítězstvím 7:3 nad Ostravou. Série pokračuje v neděli druhým čtvrtfinále od 18 hodin opět v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

old_843.jpg

Start! Muži v černém v sobotu zahajují play-off

Sobota od 19.00. Neděle od 18.00. Muži v černém z Technology Florbal Mladá Boleslav už se nemohou dočkat! O víkendu v Městské sportovní hale rozehrají play-off úvodními dvěma zápasy proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava. Buďte u toho!

old_838.jpg

Soupeř pro čtvrtfinále: Mladá Boleslav si vybrala Ostravu

Technology Florbal Mladá Boleslav se ve čtvrtfinále play-off Tipsport Superligy utká s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava. Série začíná v Mladé Boleslavi dvěma zápasy v sobotu 11. března (začátek v 19.00) a v neděli 12. března (začátek v 20.15).

old_840.jpg

Rekordní Boleslav! V základní části uhrála 63 bodů

Technology Florbal Mladá Boleslav zakončil základní část Tipsport Superligy rekordním zápisem. Spartu doma porazil 6:3 a celkově získal 63 bodů, což se ještě nikomu v historii nejvyšší soutěže nepovedlo. Za týden začíná play-off, vítězové základní části zahájí čtvrtfinále dvěma domácími zápasy (v sobotu od 19.00, v neděli od 20.15).

old_835.jpg

Výzva před play-off: Boleslav nadosah rekordu

Ještě než florbalová Tipsport Superliga ožije vyhlíženými bitvami o titul v play-off, Technology Florbal Mladá Boleslav čelí výzvě: v závěrečném kole základní části může překonat absolutní rekord florbalové ligy v počtu bodů. To bude jeden z nábojů nedělního zápasu proti Spartě (začátek v Městské sportovní hale v 17 hodin).