Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1601 až 1610 z celkem 2405 článků.
old_835.jpg

Výzva před play-off: Boleslav nadosah rekordu

Ještě než florbalová Tipsport Superliga ožije vyhlíženými bitvami o titul v play-off, Technology Florbal Mladá Boleslav čelí výzvě: v závěrečném kole základní části může překonat absolutní rekord florbalové ligy v počtu bodů. To bude jeden z nábojů nedělního zápasu proti Spartě (začátek v Městské sportovní hale v 17 hodin).

old_836.jpg

První moment play-off, výběr soupeře. Otázky a odpovědi

Nejdřív zápas, potom volba. Neděle bude mít pro Technology Florbal Mladá Boleslav rovnou dva důležité momenty. Od 17 hodin hrají vítězové základní části Tipsport Superligy doma proti Spartě, pak si zvolí soupeře pro čtvrtfinále play-off. Přinášíme odpovědi na zásadní otázky.

old_834.jpg

Jelínek o obratu: Potřebovali jsme se trochu vzbudit

Povedený úvod v nedělním zápase s Libercem byl pro Technology Florbal Mladá Boleslav pomíjivý. Favorit ve třetí třetině prohrával 4:6, ale nemilé překvapení dokázal odvrátit čtyřgólovým obratem. "Potřebovali jsme se trochu vzbudit," řekl obránce Jan Jelínek po vítězství 8:6. Podívejte se na video.

old_833.jpg

Z 4:6 na 8:6! Boleslav na konci otočila zápas s Libercem

Vydřené vítězství! Mladá Boleslav v předposledním zápase základní části Tipsport Superligy zdolala FBC Liberec 8:6, přestože ve třetí třetině ztrácela 4:6. Tým Technology se posunul na 60 bodů a vyrovnal loňský superligový rekord Chodova, který může za týden doma proti Spartě překonat.

old_830.jpg

Turnajové prvenství v podání elévů White

V sobotu 18. února se pro oba naše elévské týmy staly dějištěm ligovým bojů tělocvičny pražské ZŠ Campanus. V jedné se odehrával turnaj nejvyššího koše prolínací soutěže za účasti našeho týmu White, v sousední tělocvičně se tým Blue snažil o co nejlepší výsledek v koši číslo 2.

old_827.jpg

Dvougólový Bouška: Jsme první a chceme si to užít

Nejdřív pohotově pálil do protipohybu brankáře na zadní tyč, pak pohotově dorážel. Jiří Bouška přispěl k sobotní demolici Kladna dvěma zásahy a po výhře 11:2 do kamery líčil: "Víme, že jsme první a chceme si to užít." Podívejte se na celé video.

old_828.jpg

Silák Gwuźdź se vrací: Ještě potřebuju zapracovat na fyzičce

Když ho soupeři potkají v souboji u mantinelu, málokdy uspějí. Jenže v této sezoně měli dlouhý čas štěstí. Statný obránce Radek Gwuźdź chyběl na hřišti, vlekoucí se zdravotní problémy ho nepouštěly do hry, zápasy trávil jen v civilu na střídačce. Teď je zpět, proti Kladnu (11:2) se prosadil i střelecky. "Ještě potřebuju zapracovat na fyzičce," říká boleslavský silák ve videorozhovoru. Podívejte se!