Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1611 až 1620 z celkem 2405 článků.
old_826.jpg

Junioři jsou ve čtvrtfinále! Black Angels udolali v prodloužení

Postup! Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav ani v sezoně 2016/2017 nebudou chybět v nejlepší osmičce G2 ligy. V předkole vyřadili Black Angels 2:0 na zápasy. Po sobotní domácí výhře 3:1 rozhodli o postupu v nedělní pražské odvetě, kterou ovládli 6:5 v prodloužení.

old_824.jpg

Boleslav dala Kladnu 11 gólů a má klubový rekord!

Mladá Boleslav se raduje z nového klubového rekordu. Po sobotní domácí výhře 11:2 nad Kanonýry Kladno má v tabulce Tipsport Superligy už 57 bodů, což se jí nikdy v minulosti nepovedlo. Ve zbývajících dvou kolech základní části bude tým Technology útočit na absolutní rekord českého florbalu, maximum drží Chodov s loňskými 60 body. Boleslav jich po závěrečných utkáních může mít až 63!

old_825.jpg

Junioři zvládli první zápas předkola a bojují o postup

Pro juniory Technology Florbal Mladá Boleslav nastává vrchol sezony. V předkole play-off bojují proti pražským Black Angels a první zápas hraný ve vysokém tempu ovládli 3:1. Série hraná na dvě vítězství pokračuje v neděli od 18 hodin v pražských Čakovicích, kde už Boleslav může urvat postup.

old_823.jpg

Přiblíží se Boleslav rekordu? V sobotu hraje doma proti Kladnu

Technology Florbal Mladá Boleslav může povýšit úspěšnou jízdu sezonou 2016/2017 do historických rozměrů českého florbalu. Útočí na nové maximum bodů, které kdy získal vítěz základní části. Přiblížit se může v sobotním domácím utkání: v Městské sportovní hale od 17 hodin nastoupí proti Kanonýrům Kladno.

old_820.jpg

Junioři porazili Chodov, v předkole jdou na Black Angels

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav po čtyřech prohrách v řadě ukončili základní část G2 ligy výhrou 8:4 nad FAT PIPE Florbal Chodov. Ve 12členné tabulce skončil boleslavský tým šestý a v předkole play-off narazí na pražské Black Angels. Série začíná v sobotu 18. února v Mladé Boleslavi prvním zápasem od 20 hodin v Městské sportovní hale.

old_821.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 11. a 12. února

Z mládežnických týmů Technology Florbal Mladá Boleslav měli o uplynulém víkendu zápasové vytížení pouze junioři a dorostenci. Oba týmy shodně jeden zápas vyhrály a jeden prohrály. Tady je přehled včetně odkazů na statistiky.

old_819.jpg

Mladá Boleslav vyhrála základní část Tipsport Superligy

Druhý splněný cíl Technology Florbal Mladá Boleslav v sezoně 2016/2017! Po triumfu v Poháru České pojišťovny boleslavský tým ovládl základní část Tipsport Superligy. Po sobotním, domácím vítězství 9:4 nad Brnem má Boleslav 54 bodů a v závěrečných třech kolech už nemůže být předstižena. Klub půjde do boje o titul v play-off z nejlepší výchozí pozice.

old_818.jpg

Vítězové poháru poprvé doma! V sobotu proti Brnu

Technology Florbal Mladá Boleslav se těší domů. Vítězové Poháru České pojišťovny se poprvé od lednového triumfu představí svým fanouškům v Městské sportovní hale. V sobotu 11. února je od 19 hodin čeká superligový zápas proti itelligence Bulldogs Brno.

old_816.jpg

Elévové vystříleli FEB CUPový bronz

V sobotu 4. února se ve sparťanské hale Podvinný mlýn uskutečnil první ročník elévského turnaje FEB CUP. Pořádající Sparta Praha zorganizovala pěknou akci trojkového florbalu pro osm družstev, která si po první zkušenosti zaslouží své místo ve florbalovém kalendáři.