Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1621 až 1630 z celkem 2405 článků.
old_817.jpg

Přípravka krát tři na turnajích v domácí hale

V neděli 5. února se v nové mladoboleslavské sportovní hale Zalužanská konal ligový dvojturnaj florbalových přípravek. A byly k vidění mraky malých boleslavských florbalistů. Náš oddíl měl v turnajích zastoupeny všechny tři své přípravkové týmy, pořádající Florbalová akademie MB dvě družstva, přičemž jedno bylo z velké části dívčí.

old_814.jpg

Finský dvojtest se šesticí boleslavských reprezentantů

Šest hráčů Technology Florbal Mladá Boleslav přispělo k cenné remíze 5:5 s finskými světovými šampiony. Česká reprezentace otevřela novou dvouletku a o další pozornost se boleslavští hráči jistě přihlásili svými slibnými výkony v Turku a Helsinkách.

old_810.jpg

Bauer má druhou nulu v sezoně. Teď se těší do reprezentace

Osmnáct zákroků mu vyneslo druhou nulu v sezoně. "A taky v kariéře," bleskově dodal Lukáš Bauer po sobotní výhře 8:0 v Ostravě. Na jejím hřišti zazářil ještě jedním počinem: rychlým výhozem asistoval u šestého boleslavského gólu. Bauer je ve formě a teď se těší na návrat do národního týmu. Podívejte se na videorozhovor.

old_811.jpg

Nepovedený víkend juniorů v Ostravě

Bez bodů se vracejí junioři Technology Florbal Mladá Boleslav z dalekého víkendového dvojboje. V sobotu prohráli 5:11 s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, v neděli podlehli 4:11 na hřišti 1. SC TEMPISH Vítkovice.

old_809.jpg

Boleslav dokončila "ostravský" týden výhrou 8:0 nad FBC

“Ostravský” týden vynesl Technology Florbal Mladá Boleslav dvě výhry. Po pondělním vítězství 13:4 nad Vítkovicemi lídr deklasoval lídr Tipsport Superligy i FBC ČPP Bystroň Group Ostrava. Na jeho hřišti vyhrál 8:0. Útočník Radek Krajcigr nastřílel hattrick, brankář Lukáš Bauer udržel nulu.

old_808.jpg

Poslední cesta v základní části: do Ostravy

Po pěti dnech čeká Technology Florbal Mladá Boleslav další cesta do Ostravy. V pondělí boleslavský tým zahájil týden vítěznou televizní dohrávkou ve Vítkovicích, v sobotu nastoupí na hřišti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava. Hraje se od 17 hodin.

old_807.jpg

Belgické zážitky Tomáše Kadlece

Zavedené číslo 23 v této sezoně v boleslavské sestavě chybí. Tomáš Kadlec, borec s 249 ligovými starty, teď hraje v Belgii. Studuje totiž v Gentu, pár desítek kilometrů od Bruselu.