Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1631 až 1640 z celkem 2405 článků.
old_806.jpg

Vysvědčení pro Boleslav: sedm nominovaných do reprezentace

Víc než třetinu českého národního týmu v nadcházející reprezentační přestávce budou tvořit hráči Technology Florbal Mladá Boleslav. Lídr Tipsport Superligy dodá sedm hráčů, premiérovou nominaci si vysloužili Tomáš Novák a Josef Pluhař.

old_805.jpg

Boleslav dala Vítkovicím 13 gólů! Má 18. výhru v řadě

Unikátní série pokračuje, Technology Florbal Mladá Boleslav slaví v součtu ligy a poháru 18. vítězství za sebou. Šest dní po finálovém pohárovém triumfu 3:1 nad Vítkovicemi boleslavský tým porazil stejného soka i v Tipsport Superlize. Po drtivé výhře 13:4 Boleslav vede soutěž stále o devět bodů.

old_802.jpg

Po šesti dnech znovu proti Vítkovicím! V dohrávce ligy

Už tak bývají jejich bitvy maximálně napínavé. Florbalové souboje Vítkovic a Mladé Boleslavi patří k tomu nejzáživnějšímu. A teď mu navíc dodá šmrnc i nedávná minulost. Stejní soupeři proti sobě jen šest dnů po vzájemném finále Poháru České pojišťovny. Tentokrát v dohrávce 17. kola Tipsport Superligy - v ostravském Sportovním centru Dubina se hraje od pondělních 18 hodin a přímý přenos vysílá ČT sport.

old_803.jpg

Po výhře nad Spartou jsou junioři čtvrtí

Výhra 8:5 nad Spartou na pražském Barrandově posunula juniory Technology Florbal Mladá Boleslav na průběžné čtvrté místo, které zajišťuje přímý postup do čtvrtfinále play-off G2 ligy. Stěžejní může být už příští víkend, kdy junioři nastoupí v Ostravě a především proti Vítkovicím, nejbližším pronásledovatelům v tabulce.

old_801.jpg

Junioři v závěru ztratili zápas s Ústím

Nepovedené poslední minuty připravily juniory Technology Florbal Mladá Boleslav o body z domácí dohrávky 6. kola G2 ligy proti Ústí nad Labem. Tým Petra Kološe vydřel obrat z 0:2 na 3:2, ale nakonec padl 3:4. V neděli hrají junioři na hřišti Sparty.

old_799.jpg

Pohárový hrdina Bauer: Chceme být stejně úspěšní i v dubnu

Pochytal sedmnáct střel, z nich minimálně polovina zákroků patřila mezi nelehké. Brankář Lukáš Bauer byl boleslavským hrdinou ve finále Poháru České pojišťovny ve Zlíně. Dostal jediný gól a výrazně přispěl k vítězství Technology Florbal Mladá Boleslav 3:1 nad Vítkovicemi. "Chceme být stejně úspěšní i v dubnu," vyhlásil v narážce na superfinále ve videorozhovoru, zatímco za ním probíhaly oslavy v šatně.

old_798.jpg

Mladá Boleslav se vrací na pohárový trůn!

Technology Florbal Mladá Boleslav slaví třetí triumf v Poháru České pojišťovny během čtyř roků. K triumfům z let 2014 a 2015 přidala trofej v aktuální sezoně. Ve finále ve Zlíně porazila Vítkovice 3:1 a užívá si opojné chvíle.