Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1641 až 1650 z celkem 2405 článků.
old_793.jpg

Boleslav uhání v čele! A teď bitva o pohár

O tři body a o zápas blíž! Technology Florbal Mladá Boleslav si jde za prvenstvím v základní části Tipsport Superligy. Lídr soutěže v 16. kole porazil Tatran Střešovice 6:3 a jeho náskok vzroste nejméně na devět bodů.

old_794.jpg

Chceme přivézt pohár do Boleslavi, říká Jelínek před finále

Jan Jelínek se těší do Zlína. A s ním i celá Mladá Boleslav. Tým Technology už vyhlíží úterní finále Poháru České pojišťovny proti Vítkovicím. "Chceme přivézt pohár do Boleslavi," říkal lídr boleslavské obrany po sobotní výhře 6:3 v lize nad Tatranem Střešovice. Podívejte se na videorozhovor.

old_792.jpg

Směr Zlín! Autobusový zájezd na pohárové finále

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na finále Poháru České pojišťovny do Zlína, kde v úterý 17. ledna vyzve v boji o trofej Vítkovice. Klub vypravuje autobusový zájezd určený primárně pro členy oddílu, v němž zbývá několik volných míst a nabízí je svým fanouškům.

old_791.jpg

První proti druhému! To nejlepší v sobotu večer v Boleslavi

Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na svůj jediný lednový domácí zápas. A bude stát za to! V 16. kole Tipsport Superligy nastoupí v Městské sportovní hale proti Tatranu Střešovice. Hraje se v sobotu 14. ledna od 19.00 hodiun.

old_790.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 7. a 8. ledna

Rok 2017 začal pro mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav turnajem Prague Floorball Cup, jehož se účastnili elévové a mladší i starší žáci. Pokračovala také juniorská G2 liga, boleslavský tým zvítězil po velké přestřelce v Ústí nad Labem-

old_789.jpg

12:11 v prodloužení! Z bláznivé přestřelky mají junioři dva body

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav zahájili rok 2017 bláznivou výhrou 12:11 v prodloužení v Ústí nad Labem. V prodloužení rozhodl Jakub Kárník. "Utkání bylo plné útočných akcí a individuálních kreací na obou stranách," řekl boleslavský trenér Petr Kološ.

old_788.jpg

Počtvrté ve finále! Boleslav bude hrát o pohár

Unikátní série Technology Florbal Mladá Boleslav: středočeský tým počtvrté v řadě prošel do závěrečného boje o Pohár České pojišťovny. V semifinále vyhrál v Brně jednoznačně 9:1 a ve finále 17. ledna ve Zlíně vyzve stejně jako před rokem Vítkovice.

old_787.jpg

Nový rok začíná soubojem o pohárové finále

První zápas v roce 2017 staví před Technology Florbal Mladá Boleslav lákavou výzvu. Boleslavský tým chce postoupit do svého čtvrtého pohárového finále v řadě. Aby se mu to povedlo, musí ve venkovním semifinále zdolat itelligence Bulldogs Brno. Hraje se ve čtvrtek 5. ledna od 20 hodin v Městské sportovní hale Vodova.