Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1651 až 1660 z celkem 2405 článků.
old_786.jpg

Generální manažer Tomáš Pacák o roce 2016: Jsme odolnější

Coby generální manažer provedl Mladou Boleslav rokem 2016, v němž tým znovu patřil mezi nejlepší v Česku, uspěl v mezinárodní konfrontaci a celá klubová organizace zase povýšila o level dál. Teď Tomáš Pacák o uplynulých dvanácti měsících hovoří.

old_785.jpg

NEJ momenty florbalového roku 2016

Ještě pár posledních dnů a bude konec. Rok 2016 se stane minulostí. Jaký byl pro Technology Florbal Mladá Boleslav? Vybrali jsme pět NEJ sportovních momentů a jeden bonusový.

old_784.jpg

Změna: Boleslav musí odehrát semifinále poháru venku v Brně

V kalendáři Technology Florbal Mladá Boleslav dochází u nejbližšího utkání k zásadní úpravě. Semifinále Poháru České pojišťovny proti Bulldogs Brno se nebude hrát ve čtvrtek 5. ledna v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi, ale ve stejný den v Městské sportovní hale Vodova v Brně. Důvodem je nešťastný výklad předpisu soutěže.

old_783.jpg

Školní zápas pro Boleslav! Vyhrála po nájezdech

Mladá Boleslav zakončila kalendářní rok 2016 školním zápasem v Praze na Podvinném Mlýně proti Bohemians. Jediný boleslavský kat v probíhající sezoně se vytáhl heroickým výkonem i tentokrát, ale Boleslav pro sebe zlomila zápas v nájezdech a zvítězila 6:5. Rozhodl Jiří Curney.

old_780.jpg

Superfinále 2017: zajistěte si místo v boleslavském sektoru

Technology Florbal Mladá Boleslav bude útočit na účast v Superfinále 2017. A fanoušci si mohou zajistit vstupenky už teď! Boleslavský klub spouští prodej lístků do svých sektorů 108 a 109, poprvé budou vstupenky k dostání ve stánku fanshopu při nedělním utkání Mladá Boleslav - Otrokovice.

old_781.jpg

Boleslav v trháku! Porazila Otrokovice a vede o osm bodů

Mladá Boleslav se odpoutala v čele Tipsport Superligy od druhého Chodova už na osmibodový rozdíl. Ve 14. kole doma porazila Panthers Otrokovice 6:2, hattrick nastříleli Tomáš Chroust a Radek Krajcigr. V úterý Boleslav zakončí těžkou zápasovou sérii dopoledním utkáním v Praze proti Bohemians.

old_779.jpg

Po třech výhrách junioři zaváhali v Pardubicích

Den po superligovém duelu Pardubic a Mladé Boleslavi se utkali junioři v G2 lize, ale boleslavský tým na předchozí vítězství áčka 8:3 nenavázal a v Pardubicích prohrál 3:5. Skončila tak třízápasové série výher. O rozjetí nové šňůry se tým pokusí už v neděli v Hradci Králové (začátek ve 14.30 hodin).

old_777.jpg

K postupu v poháru Boleslav přidala i výhru v Pardubicích

Mladá Boleslav zvládla dvojboj se Sokolem Pardubice. Soupeře nejprve ve středu vyřadila v domácím čtvrtfinále Poháru České pojišťovny (10:7) a v pátek ovládla i vzájemné superligové utkání venku 8:3. Už v neděli hraje Boleslav doma proti Otrokovicím (začátek v 17 hodin).