Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1661 až 1670 z celkem 2405 článků.
old_776.jpg

V Pardubicích to bude ještě těžší, tuší Curney v půlce dvojboje

Je to teď pro Mladou Boleslav vlastně takový dvojboj. Ve středu přehrála Pardubice ve čtvrtfinále Poháru České pojišťovny 10:7 a stejný soupeř ji čeká i v pátek v Tipsport Superlize, ovšem venku. "Pohár je pro nás důležitý a jsem rád, že nám to vyšlo. V Pardubicích to bude ještě těžší, ale musíme získat tři body," říká navrátilec z mistrovství světa Jiří Curney. Podívejte se na rozhovor!

old_775.jpg

Boleslav je v semifinále! Curney a Krajcigr mají hattrick

Cesta Mladé Boleslavi Pohárem České pojišťovny vede mezi čtyři nejlepší. Tým Technology v domácím čtvrtfinále porazil Sokol Pardubice 10:7, Jiří Curney a Radek Krajcigr nastříleli hattrick. Semifinále se bude hrát v prvním lednovém týdnu, domácím boleslavským soupeřem bude Brno.

old_773.jpg

Pohárová výzva: projít zase do finále!

Zápasový program na přelomu roku staví před Technology Florbal Mladá Boleslav lákavou výzvu: projít zase do pohárového finále! Nejprve je tu čtvrtfinále: pokud chce boleslavský tým postoupit dál, musí ve středu 14. prosince od 19.30 hodin v Městské sportovní hale vyřadit Sokol Pardubice.

old_772.jpg

Blog Made in Bolka: Náš cíl

Poslední díl blogu Made in Bolka z Rigy před finálovým víkendem mistrovství světa. Přečtěte si zápisník kapitána českého týmu Jana Jelínka.

old_771.jpg

Blog Made in Bolka: Jak žijeme na MS

S kým bydlí na pokoji? Jak to na něm vypadá? A z čeho doma před odletem do Rigy setřel prach a přibalil na cestu? O tom všem píše Jan Jelínek ve čtvrtém dílu svého blogu z mistrovství světa.

old_770.jpg

Elmarco vyzbrojilo boleslavské hráče zimními bundami

Hráče Technology Florbal Mladá Boleslav v zimních měsících zahřejí bundy Elmarco vytvořené unikátní technologií Nanospider™. Boleslavští hráči pomohou s testováním nové membrány v reálné zátěži a svými poznatky přispějí ke zdokonalení jejích vlastností.

old_768.jpg

Blog Made in Bolka: Proti Švédsku

Čeští florbalisté se v úterý na šampionátu postaví Švédsku a právě mistrům světa patří třetí díl blogu Jana Jelínka z Rigy.

old_765.jpg

Blog Made in Bolka: Parta v nároďáku

O radosti potkávat dřívější spoluhráče, s nimiž začínal, i přívětivých vztazích klubových rivalů píše kapitán českého národního týmu Jan Jelínek v druhém blogu Made in Bolka z Rigy.