Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1671 až 1680 z celkem 2405 článků.
old_766.jpg

Junioři nedali Brnu šanci, mají šestou domácí výhru v sezoně

Ani v šestém domácím utkání sezony junioři Technology Florbal Mladá Boleslav nedali soupeři žádný bod. Ve 12. kole G2 ligy porazili itelligence Bulldgos Brno 11:4, když před polovinou zápasu vedli už 7:0. V neděli od 18.00 hodin hrají znovu doma, v Nové městské sportovní hale nastoupí proti pražským Black Angels.

old_767.jpg

Junioři poslali trenérovi do Rigy další výhru

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav se v době mistrovství světa musí obejít bez svého trenéra Petra Kološe, který reprezentuje na šampionátu v Rize, ale navzdory tomu skvěle zvládli domácí víkendové dvoukolo. Po sobotním vítězství 11:4 nad itelligence Bulldgos Brno zdolali o den pozdeji 12:5 Black Angels.

old_764.jpg

Blog Made in Bolka: Bouřliváci v Rize

Kapitán české florbalové reprezentace Jan Jelínek píše z mistrovství světa v Lotyšsku blog pro klubový web Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_763.jpg

Pohárové play-off: ve čtvrtfinále proti Pardubicím

Osmifinálová fáze Poháru České pojišťovny je dohraná. Mladá Boleslav jakožto vítěz skupiny A narazí ve čtvrtfinále na Sokol Pardubice, druhý tým pořadí skupiny C. Hrát se bude v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi ve středu 14. prosince od 19.30 hodin.

old_761.jpg

Dvougólový Gruber: Musíme dál makat a mít stejnou chuť

Jakub Gruber se dostává do ráže. V posledních čtyřech boleslavských zápasech před mistrovstvím světa dal pět gólů, v úterý proti Chodovu (9:5) dva. "Jsem rád, jak jsme to zvládli. Byli jsme dobře rozjetí. Teď nás čeká reprezentační přestávka, ale my musíme pořád makat a jít do dalších zápasů se stejnou chutí a vervou," říká levý křídelník druhé boleslavské formace.

old_760.jpg

Po výhře nad Chodovem už Boleslav vede o pět bodů

Technology Florbal Mladá Boleslav stráví reprezentační přestávku na prvním místě Tipsport Superligy a s líbivým náskokem. Lídr soutěže v posledním utkání před mistrovstvím světa porazil druhý FAT PIPE Florbal Chodov 9:5 a odpoutal se od něj na pět bodů.

old_759.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 19. a 20. listopadu

Junioři, starší žáci a elévové o víkendu 19. a 20. listopadu bojovali v ostrých zápasech. Nejstarší mládežnický tým Technology Florbal Mladá Boleslav zakončil první polovinu základní části na čtvrtém místě G2 ligy. Obě družstva starších žáků to dotáhla ve svých koších do finále a zdatně si vedli také elévové.

old_757.jpg

První venkovní juniorská výhra: na Chodově

Až dosud sbírali junioři Technology Florbal Mladá Boleslav body výhradně doma, v neděli uspěli poprvé venku. Na Chodově zvítězili 8:5, když si v prvních dvou třetinách vypracovali až pětibrankový náskok a v dramatickém závěru výhru udrželi. Po polovině základní části je boleslavský tým v G2 lize čtvrtý a k dobru má dohrávku s Ústím nad Labem.

old_758.jpg

To nejlepší z ligy: Boleslav doma proti Chodovu už v úterý!

Tipsport Superliga skončí před mistrovstvím světa tím nejlepším a před mladoboleslavskými diváky. V Městské sportovní hale nastoupí FAT PIPE Florbal Chodov a ve hře bude první místo. Televizní dohrávka 12. kola začíná v úterý 22. listopadu v 18.10 hodin.