Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1681 až 1690 z celkem 2405 článků.
old_755.jpg

Pazdera výsledky nepřeceňuje: Koncetrujeme se na play-off

Jen dva ztracené ligové body za základní část, výhry nad hlavními konkurenty, šlapající defenziva, hladký postup v poháru. Mladé Boleslavi se daří, ale na trenéra Jana Pazderu s tím moc nechoďte. “Zůstává pro nás klíčové, abychom vrcholnou formu měli v play-off,” odmítá uspokojení.

old_756.jpg

Juniorská přestřelka vyzněla pro Tatran

Dva dny po superligovém souboji zamířili do Střešovic také junioři, ale proti Tatranu úspěšní nebyli. Boleslavský tým prohrál 7:14 a skončila jeho třízápasová šňůra výher. "Soupeř nás předčil ve všem. Doufám, že se z toho jako tým poučíme a posuneme se dál. Byla to pro nás výborná škola," řekl po utkání boleslavský trenér Petr Kološ. V neděli od 13 hodin junioři hrají na Chodově.

old_754.jpg

Boleslav je ve formě: Tatranu dala devět gólů a má rekord

Technology Florbal Mladá Boleslav válí. Lídr Tipsport Superligy zakončil první polovinu základní části dominantním vítězstvím 9:1 ve slavících Střešovicích a získal 31 bodů z 33 možných, což je nové boleslavské maximum za polovinu základní části.

old_747.jpg

Užij si florbal z pohodlné sedačky! Poprvé už na Chodov

Jen si to představte. Uvelebíte se na pohodlné sedačce, v dosahu ruky máte plnou ledničku a před vámi se hraje superligový florbal. Že je to sen? Ne, není! Přesně takový zážitek chystá Technology Florbal Mladá Boleslav. Exkluzivní místa nebudou k zakoupení, podmínkou je členství Made in Bolka.

old_752.jpg

Pohárová motivace proti Bohemians: vítěze čeká čtvrtfinále doma

Technology Florbal Mladá Boleslav čeká v úterý 15. listopadu od 19.30 hodin závěrečný zápas osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny. A první dojem může klamat: byť mají oba týmy postup zajištěný, v Městské sportovní hale půjde o dost. Budťe u toho.

old_753.jpg

Jasná záležitost: Boleslav postupuje z prvního místa

Patnáctigólovou průtrží Mladá Boleslav zakončila osmifinálovou skupinu Poháru České pojišťovny a postupuje z prvního místa do čtvrtfinále, v němž bude mít výhodu domácího prostředí. Nad FbŠ Bohemians zvítězila 15:4, Pražané korigovali skóre až v závěrečných minutách.

old_749.jpg

Junioři popáté v sezoně vyhráli doma, porazili i Spartu

Pardubice, Hradec Králové, Ostrava, Vítkovice a teď Sparta. Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav doma vyhráli i pátý zápas sezony, nad Pražany zvítězili 8:5 a v tabulce G2 ligy jim patří čtvrté místo. V závěru zápasu se blýskl hattrickem v rozmezí sedmi minut Jakub Kárník.

old_750.jpg

Curney, Jelínek a Kološ pojedou na mistrovství světa

Technology Florbal Mladá Boleslav bude mít tři hráče na prosincovém mistrovství světa v Rize. Trenér české reprezentace Radim Cepek zařadil do konečnného 20členného kádru obránce Jana Jelínka s Petrem Kološem a útočníka Jiřího Curneyho. Reprezentantům gratulujeme a přejeme hodně štěstí.

old_748.jpg

Výhra ve šlágru s nulou. Boleslav sťala Vítkovice 5:0

Mladá Boleslav dominovala hitu 10. kola Tipsport Superligy. Lídr soutěže porazil 1. SC TEMPISH Vítkovice 5:0 a zvládl první ze série těžkých zápasů v rychlém sledu. Už v úterý Boleslav doma nastoupí proti FbŠ Bohemians v rámci Poháru České pojišťovny. Začíná se v 19.30 hodin.