Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1691 až 1700 z celkem 2405 článků.
old_745.jpg

Oslavenec Natov: Poslední rok byl jedním z nejdůležitějších

Dvě třetiny odpočíval, ale jakmile naskočil, hned v prvním střídání dal gól. Jan Natov je v ráži. Bodoval ve všech letošních superligových zápasech a ve čtvrtek v Kladně přispěl i k postupu Mladé Boleslavi do čtvrtfinále Poháru České pojišťovny. “Hraje se mi mnohem lépe než v minulé sezoně,” říká páteční narozeninový oslavenec. Natovovi je 24 let.

old_744.jpg

Postup do čtvrtfinále poháru. Teď se Boleslav těší na neděli

Mladá Boleslav se po reprezentační přestávce vrátila do zápasového rytmu výhrou 6:1 v Kladně a s předstihem postoupila do čtvrtfinále Poháru České pojišťovny. Teď už upírá pozornost k neděli, kdy v Městské sportovní hale od 18 hodin hostí Vítkovice.

old_743.jpg

Boleslav bude hrát v Kladně o postup do pohárového čtvrtfinále

Mladá Boleslav míří do Kladna. Po reprezentační přestávce ji čeká venkovní utkání osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny. Když hosté vyhrají, s předstihem si zajistí postup do další fáze. Čtvrteční zápas začíná v 19.30 hodin ve Sportovní hale BIOS Kladno.

old_742.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 5. a 6. listopadu

Pouze přípravka měla o víkendu 5. a 6. listopadu napilno, ostatní mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav čeká zápasové snažení v dalších týdnech. Přesto nebyla o florbalový ruch nouze, protože hned dva týmy přípravek ze tří hostily svůj koš doma v Mladé Boleslavi.

old_740.jpg

Jiří Bouška si po 200. gólu ulevil: Konečně jsem se trefil!

Ten moment vyhlížel, a když konečně nastal, obrovsky se mu ulevilo. Jiří Bouška stál před 200. ligovým gólem v součtu základní části a play-off. Těšil se. Tolik si přál protnout kulatý milník. Ale musel vydržet osm zápasů. Dočkal se v pondělí proti Spartě. "Už jsem byl v křeči. Jsem hlavně strašně rád, že jsem se konečně trefil," říkal radostně do kamery. Podívejte se na pozoruhodný videorozhovor!

old_739.jpg

Před pauzou se Boleslav vrátila na první místo

Mladá Boleslav stráví reprezentační přestávku na prvním místě Tipsport Superligy. Do čela ji vrátila přesvědčivá venkovní výhra 9:4 nad Spartou v televizní dohrávce 9. kola. Útočník Jiří Bouška vstřelil svůj 200. gól v nejvyšší soutěži v kariéře.