Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1701 až 1710 z celkem 2405 článků.
old_735.jpg

Jasná domácí výhra juniorů: Ostravě nastříleli 12 gólů

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v 7. kole G2 ligy deklasovali Ostravu 12:3. Povedený kousek se jim povedl obzvlášť v 54. minutě, kdy v rozmezí 38 vteřin nastříleli tři góly. V neděli hrají junioři od 14 hodin v Městské sportovní hale (U Stadionu 1 322) proti Vítkovicím.

old_733.jpg

Curney má rekord! Stal se historicky nejlepším střelcem ligy

Útočník Technology Florbal Mladá Boleslav Jiří Curney vstoupil do dějin české ligy. V 8. kole Tipsport Superligy v Liberci vstřelil svůj 267., 268. a 269. gól a stal se historicky nejlepším střelcem základních částí nejvyšší soutěže. Překonal tak dosud nejlepšího kanonýra Libora Schneidera.

old_734.jpg

Boleslav dala Liberci 11 gólů, Curney vstoupil do historie

Speciální zápas Liberce v honosné Home Credit Areně se stal výhradně boleslavským večírkem. Hosté vyhráli 11:1 a Jiří Curney se stal historicky nejlepším střelcem základní části české ligy. Po hattricku je na metě 269.

old_732.jpg

Sváteční superliga: Boleslav v liberecké hokejové aréně

Bílí Tygři opustili svou klec, led v liberecké hale překryl florbalový povrch. Home Credit Arena se těší na Tipsport Superligu. Mladá Boleslav odehraje venkovní zápas proti Liberci v honosných kulisách hokejové arény, kam na státní svátek 28. října přesune florbalové dění staronový superligista.

old_729.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 22. a 23. října

Až v šestém utkání sezony narazili boleslavští dorostenci, kteří do té doby procházeli ligou bez porážky. Navzdory sobotní ztrátě s FbŠ Bohemians však zůstávají v čele vyrovnané skupiny B. Uplynulý víkend byl perný také pro mladší žáky a přípravku.

old_730.jpg

Výhra v Brně! Boleslav rozhodla ve třetí třetině

Mladá Boleslav si veze z Brna tři body. V 7. kole Tipsport Superligy vyhrála 7:3, když rozhodla o svém vítězství ve třetí třetině (5:1). Její střelec Jiří Curney se blíží rekordu, v Brně nastřílel své góly číslo 265 a 266 a jediná trefa mu zbývá k vyrovnání historického rekordu Libora Schneidera.

old_731.jpg

Curney na dosah historickému rekordu: Vím, že to překonám

Už se to blíží. Český florbal bude přepisovat historické tabulky. Boleslavský útočník Jiří Curney nastřílel góly číslo 265 a 266. Paradoxně v Brně se dostal těsně za někdejšího brněnského střelce Libora Schneidera, jehož 267 tref v základních částech české ligy je rekordních. Ale už jen chvíli. “Vím o tom, žene mě to dopředu. Ale netlačím to na sílu,” říká Curney.

old_728.jpg

Boleslav míří do Brna, i s jejím bývalým kanonýrem Krajcigrem

Radek Krajcigr se poprvé postaví klubu, v jehož oranžovo-černých barvách nasázel za minulou sezonu 47 gólů. S Mladou Boleslaví ho v neděli čeká cesta do Brna. Zápas 7. kola Tipsport Superligy začíná ve staré hale areálu Vodova v 17 hodin.

old_727.jpg

Boleslav v poháru proti Black Angels splnila povinnost

Mladá Boleslav vstoupila do Poháru České pojišťovny očekávaným vítězstvím. Na hřišti prvoligových Black Angels vyhrála 8:3, když zápas rozhodla už v první třetině (5:2). V osmifinálové skupině ještě Boleslav narazí na Kladno a Bohemians.