Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1711 až 1720 z celkem 2405 článků.
old_726.jpg

Boleslav vstoupí do Poháru České pojišťovny proti Black Angels

Mladá Boleslav vstupuje do pohárové soutěže, v níž v posledních třech letech pokaždé prošla do finále a dvakrát zvítězila. Prvním boleslavským soupeřem v osmifinálové skupině Poháru České pojišťovny bude pražský prvoligový tým Black Angels. Hrát se bude ve čtvrtek od 19.30 hodin ve Sportovní hale Čakovice.

old_723.jpg

Je dobře, že se držíme nahoře, pochvaluje si Tomáš Novák

Mladá Boleslav se dotáhla na čelo Tipsport Superligy. Pomohla jí k tomu sobotní výhra 6:4 nad Ostravou, na níž měl zásadní podíl i obránce Tomáš Novák. Jeho pohotová dorážka z poloviny zápasu nakonec byla vítěznou trefou. "Teď nás čeká hodně zápasů, navíc i v poháru, takže je dobré se držet nahoře," říkal po zápase 6. kola.

old_724.jpg

Muž zápasu Petr Krzyžanek: Ostravu jsme strašně podcenili

Petr Krzyžanek se vytáhl proti Ostravě. Svému bývalému klubu dal krásný gól po individuálním průniku a po vítězství 6:4 byl vyhlášen nejlepším hráčem Technology Florbal Mladá Boleslav. Přesto cítil: "Soupeře jsme strašně podcenili. Těžko se to dotahovalo, ale zvládli jsme to."

old_721.jpg

Tomáš Pacák: Chtěli jsme udělat něco hezkého pro naše město

Florbalová sezona 2016/2017 se stále teprve rozbíhá, ale za první ostrý měsíc už toho Mladá Boleslav stihla hodně. Představila svůj manifest Made in Bolka, vyvezla Tipsport Superligu do Jičína a naposledy ve čtvrtek uspořádala domácí zápas pro školáky. “Chtěli jsme udělat něco hezkého pro naše město,” říká generální manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Tomáš Pacák.

old_722.jpg

Boleslav se výhrou nad Ostravou dotáhla na první Vítkovice

Mladá Boleslav napravila čtvrteční nazávání s Bohemians. V 6. kole Tipsport Superligy porazila Ostravu 6:4 a bodově se dotáhla na vedoucí Vítkovice. Dva góly vstřelil Tadeáš Chroust. Příští víkend nastoupí tým Technology v Brně.

old_719.jpg

Na poslední EFT před MS pojedou Jelínek, Kološ a Curney

Českou florbalovou reprezentaci čeká poslední velká akce před prosincovým mistrovstvím světa mužů v Lotyšsku. V nominaci na Euro Floorball Tour ve švédském Växjö jsou tři hráči Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Jelínek, Petr Kološ a Jiří Curney.

old_720.jpg

Poprvé doma v tradičním termínu! V sobotu večer proti Ostravě

Mladá Boleslav se těší na své fanoušky. Poprvé v sezoně 2016/2017 nastoupí ve svém tradičním domácím termínu. V sobotu 15. října od 19 hodin odehraje v Městské sportovní hale zápas 6. kola Tipsport Superligy proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.

old_718.jpg

Tisíc školáků na florbale! Boleslav ztratila výhru v závěru

Zápas pro školáky nalákal do Městské sportovní haly v Mladé Boleslavi 1019 malých i velkých fanoušků a viděli parádní superligový florbal. Domácí proti Bohemians sahali po vítězství, ještě v poslední minutě vedli 5:4 a Curney trefil tyčku prázdné brány, ale hosté si vzápětí vynutili prodloužení a v něm si zajistili druhý bod za výhru 6:5.

old_717.jpg

Junioři dali Hradci Králové devět gólů

Pouze drobný boleslavský výpadek na konci druhé třetiny zdramatizoval dohrávku 4. kola G2 ligy juniorů proti Hradci Králové. Jinak měl boleslavský tým v zápase jasnou převahu a zvítězil 9:3. Další utkání čeká juniory v sobotu od 17 hodin na pražské Děkance proti Bohemians.