Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1721 až 1730 z celkem 2405 článků.
old_715.jpg

Výsledky mládežnických týmů 7. - 9. října

Hned čtyři mládežnické kategorie Technology Florbal Mladá Boleslav byly v akci v uplynulých dnech. V pátek to začali junioři vítězstvím nad Pardubicemi, v sobotu navázali dorostenci dvěma výhrami, dařilo se také oběma týmům mladších žáků a své soutěže rozehrály i přípravky.

old_716.jpg

Boleslav má televizní výhru. A ve čtvrtek doma pro školáky!

Nabitý týden zahájila Mladá Boleslav televizním vítězstvím. Před kamerami ČT sport ve Zlíně porazila Otrokovice 6:3. Dva góly vstřelil Tadeáš Chroust. Hned ve čtvrtek (Bohemians, 10.00 hodin) a v sobotu (Ostrava, 19.00 hodin) se boleslavský tým představí v domácím prostředí v Městské sportovní hale.

old_714.jpg

Nabitý týden začne v pondělí TV zápasem proti Otrokovicím

V pondělí proti Otrokovicím, ve čtvrtek proti Bohemians a v sobotu proti Ostravě. Mladou Boleslav čeká zápasový týden a zahájí ho ve Zlíně, kde Otrokovice hrají svá televizní utkání. Přímý přenos ČT sport začíná v 17.50 hodin.

old_713.jpg

Junioři mají první body, přesvědčivě porazili Pardubice

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v dohrávce 3. kola porazili Sokol Pardubice 8:5. Celý zápas měli pod kontrolou a získali první body do tabulky G2 ligy. "Bylo to poměrně kvalitní utkání v dobrém tempu," řekl trenér Mladé Boleslavi Petr Kološ. Další dohrávka čeká jeho tým v úterý 11. října opět v domácím prostředí od 19.30 hodin proti Hradci Králové.

old_711.jpg

Curney na narozeniny nastřílel hattrick: Byl to dobrý den!

Sám sobě nadělil skvělý dárek. A také celé Mladé Boleslavi. Jiří Curney vystřelil vítězství 6:5 na Chodově v dohrávce 3. kola Tipsport Superligy čtyři vteřiny před koncem. Uzavřel tím hattrick v den, kdy slavil 27. narozeniny. "Závěr nám vyšel. Byl to dobrý den," řekl třígólový kanonýr. Podívejte se na video s oslavencem!

old_709.jpg

Chodov vs. Boleslav! Medailisté poprvé v sezoně proti sobě

Tipsport Superliga 2015/2016 se chystá na souboj medailistů z minulé sezony. Bronzová Mladá Boleslav na hřišti zlatého Chodova. Dohrávka 3. kola začíná ve středu 5. října v 19.30 hodin, hraje se ve Sportovní hale Jižní Město.

old_710.jpg

Skalp mistrů! Oslavenec Curney trefil výhru v čase 59:54

Souboj medailistů z poslední sezony vyzněl pro Mladou Boleslav. Tým Technology vyhrál na hřišti pražského Chodova 6:5 a v neúplné tabulce Tipsport Superligy je třetí s kompletními devíti body ze tří zápasů. O výhře rozhodl oslavenec Jiří Curney. V den svých 27. narozenin nastřílel hattrick, přičemž rozdílový gól vstřelil šest vteřin před koncem.

old_707.jpg

Zážitek boleslavských dětí ve Švédsku: na zápase Dalen - Falun

Moc lepších florbalových klubů na světě není - a boleslavské děti je viděly v akci proti sobě. Skvělým zážitkem začal pro kluky z Technology Florbal Mladá Boleslav pobyt ve Švédsku. Ve čtvrtek v Umea Energi Areně sledovali zápas Dalen - Falun.