Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1731 až 1740 z celkem 2405 článků.
old_706.jpg

Připojte se k Made in Bolka! Členství čeká na 100 fanoušků

Florbalová Mladá Boleslav je hrdá na město, které reprezentuje. Proto spustila iniciativu Made in Bolka. A vy se můžete přidat k nám! Dejte svému okolí najevo, jaké jsou vaše barvy. Technology Florbal Mladá Boleslav nabízí prvním 100 fanouškům výhodný balíček.

old_703.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 24. a 25. září

Dorostenci a mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav zahájili své soutěže v sezoně 2016/2017. Dorost v neděli začali dvěma výhrami, úspěšné byly i oba týmy mladších žáků. Přinášíme výsledkový souhrn.

old_704.jpg

Naše hra gradovala ve třetí třetině, hodnotil trenér Pazdera

Mladá Boleslav ve 2. kole Tipsport Superligy předvedla větší drama, než by sama chtěla. Pardubice zlomila až v závěru. "Naše hra gradovala ve třetí třetině. Podpořili jsme to i gólově a myslím, že v celkovém kontextu jsme zaslouženě vyhráli," řekl trenér týmu Technology Jan Pazdera.

old_702.jpg

Dvougólový Pluhař: V Jičíně jsme se cítili jako doma

Ve hře svého týmu viděl nedostatky. Mladoboleslavský útočník Josef Pluhař po výhře 10:6 v Jičíně nad Sokolem Pardubice líčil: "Trápili jsme se na hokejkách. Nakonec to dopadlo tak, že jsme museli rozhodnout až ve třetí třetině." Sám k tomu přispěl dvěma góly.

old_701.jpg

Boleslav má výhru z Jičína! Pardubice zlomila v závěru

Mladá Boleslav ukázala Jičínu, jak vypadá drama v Tipsport Superlize. Ve výjezdním utkání ve Sportovním areálu Jičín porazila Sokol Pardubice 10:6, když zápas zlomila až v závěrečných jedenácti minutách, během nichž nastřílela pět gólů.

old_697.jpg

Premiéra 17letého Filipa Zakonova: druhé střídání, první gól

Vskutku bleskově vtrhnul do Tipsport Superligy sedmnáctiletý obránce Filip Zakonov. Při svém premiérovém nedělním startu v Kladně se gólově prosadil hned ve druhém střídání. "Krajda (Radek Krajcigr) mě suprově našel v brankoviští, a pak už jsem měl před sebou odkrytou bránu," líčil gólovou situaci po vítězství 5:1.

old_698.jpg

Boleslav vyváží Tipsport Superligu do Jičína. Pojeďte také!

Technology Florbal Mladá Boleslav vyveze Tipsport Superligu do Jičína! Ve 35 kilometrů vzdáleném východočeském městě odehraje zápas 2. kola proti Sokolu Pardubice, hrát se bude v sobotu 24. září od 19.30 hodin ve Sportovním areálu Jičín. Pro boleslavské příznivce klub vypravuje autobusový zájezd zdarma. Přihlaste se!

old_699.jpg

Úvod sezony bez bodu: junoři prohráli s Black Angels

Z úvodního dvoukola G2 ligy nemají junioři Technology Florbal Mladá Boleslav žádné body. Po sobotní prohře 4:6 v Brně podlehli v neděli v Praze Black Angels 4:9. "Soupeř nás předčil bojovností, nasazením a vším, co k florbalu patří. V trénincích máme na čem pracovat," řekl trenér Petr Pánek.