Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2061 až 2070 z celkem 2406 článků.
old_371.jpg

G2 Cup: tři výhry, vyřazení ve čtvrtfinále a ztráta Zakonova

Výborný rozjezd a tři vítězství ve skupině, po něm vyřazení ve čtvrtfinále a konečné sedmé místo. G2 Cup nevyšel juniorskému týmu Technology Florbal Mladá Boleslav podle představ, navíc ztratil obránce Filipa Zakonova, který při turnaji utrpěl zlomeninu zánártní kůstky.

old_369.jpg

Ze Švédska si vezeme spoustu poznatků, říká trenér Pazdera

Stěžejní bod přípravy má extraligový tým Technology Florbal Mladá Boleslav za sebou. Trenér Jan Pazdera viděl hráče během pěti dnů v kvalitní konfrontaci na Umea Scandic Cupu. “Tempo ze Švédska musíme přenést do Česka. To je teď jeden z našich cílů,” říká šéf střídačky.

old_368.jpg

Parádní dojmy! Moc jsem si to užil, říká nejmladší člen výpravy

Hrát s dvěma reprezentanty v jednom útoku? To se každému nepoštěstí. A navíc v 17 letech! Jakub Kopecký už takovou zkušenost má, ve Švédsku na Umea Scandic Cupu si proti Wibaxu Patriots Pitea nastoupil společně s Janem Natovem a Jiřím Curneyem. O den později, v přípravě proti Nibacosu Kokkola, dokonce skóroval. Benjamínek mladoboleslavské výpravy odpovídal před kamerou při cestě do Česka. Podívejte se!

old_367.jpg

Mladá Boleslav zakončila pobyt ve Švédsku vysokou výhrou

Volný den před návratem do České republiky vyplnil tým Technology Florbal Mladá Boleslav přípravným zápasem proti Nibacosu Kokkola, mužstvu z nižší finské soutěže. V tréninkové hale IBK Dalen měli boleslavští hráči po celý průběh utkání převahu a zvítězili 14:2. Smutnými momenty utkání byla zranění obránce Tomáše Kadlece a útočníka Daniela Ludvíka.

old_363.jpg

Jan Natov po prohře: Bylo to hratelné, ale nedávali jsme šance

Nahrál na gól a za chvíli mohl sám dokonat obrat. Ale nepovedlo se a gólová akce z poloviny zápasu, ve které měl Jan Natov prsty, nakonec byla jediná v podání Technology Florbal Mladá Boleslav proti IBK Dalen. "Bylo to hratelné, ale nedávali jsme šance," litoval Natov po prohře 1:5. Podívejte se na jeho další názory ve videorozhovoru!

old_364.jpg

Proti Granlu od 21 hodin. Zajímavá zkušenost, říká kapitán

Přiletěl, vybalil se na hotelu a hned spěchal na zápas. Jan Jelínek dorazil za mladoboleslavskou výpravou do Švédska až v den zahajovacího utkání proti Dalenu. "Nemám z toho moc pozitivní dojmy," ohlíží se za prohrou 1:5. A vyhlíží páteční, večerní zápas proti Granlu. "Není to moc standardní čas - začátek v devět, konec někdy v jedenáct. Bude to zajímavá zkušenost." Podívejte se na celý videorozhovor!

old_365.jpg

Druhý zápas ve Švédsku: těsná prohra o gól s Granlo

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav na Umea Scandic Cupu ztratil reálnou šanci na postup ze základní skupiny. S Granlo, za které nastupuje i kapitán švédské reprezentace Johan Samuelsson, odehrálo mužstvo trenéra Jana Pazdery nadějnou partii, sahalo po vyrovnání, ale odchází s porážkou 2:3.

old_360.jpg

Zlatý tým z Czech Open jde znovu do boje! Juniory čeká G2 Cup

Na Prague Games smolně vypadli v osmifinále, následným Czech Open prošli bez prohry ke zlatu. A jaký bude třetí výsledek juniorů Technology Florbal Mladá Boleslav v nové sezoně? Od pátku 4. září do neděle 6. září tým nastoupí na G2 Cupu.

old_361.jpg

Premiéra v nových dresech na Umea Scandic Cupu: prohra s Dalenem

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav zahájil mezinárodní turnaj Umea Scandic Cup ve Švédsku prohrou 1:5 s IBK Dalen. Domácí rozhodli o vítězství třemi góly v poslední desetiminutovce. Proti pořádajícímu klubu, účastníkovi švédské superligy, zažily světovou premiéru nové mladoboleslavské dresy pro sezonu 2015/2016.