Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2071 až 2080 z celkem 2406 článků.
old_358.jpg

"Malý Stockholm", město vysokých bříz. Boleslav letí do Umea

Občas se mu přezdívá “Malý Stockholm” - kvůli své rozloze a rozkvětu, jaký město Umea za posledních čtyřicet let udělalo. Studenti ho milují, ročně se jich tu na dvou univerzitách vzdělává přes třicet tisíc. A s diplomem mohou shánět práci třeba v automobilce Volvo, jejíž obrovský areál k městu přiléhá. To je Umea, cíl výpravy Technology Florbal Mladá Boleslav na cestě do Švédska.

old_359.jpg

Na místě! Boleslavská výprava dorazila do Švédska

Necelé dvě hodiny na trase Praha - Stockholm, pak ještě hodina vnitrostátní linkou ze Stockholmu do Umea. Výprava Technology Florbal Mladá Boleslav má za sebou cestu do Švédska, kde ve čtvrtek 3. září rozehraje mezinárodní turnaj Umea Scandic Cup. Podívejte se na fotoreportáž z cesty!

old_356.jpg

Poslední fáze přípravy před odletem do Švédska

Hráči Technology Florbal Mladá Boleslav o víkendu 29. a 30. srpna absolvují třetí herní soustředění, tentokrát směřované k účasti na Umea Scandic Cupu. Mladoboleslavská výprava odlétá do Švédska ve středu 2. září.

old_354.jpg

Videoreportáž: zástupci klubu na návštěvě v Technology

Značka Technology mladoboleslavskému florbalu svědčí. Klub od lednového vzniku generálního partnerství s renomovaným dodavatelem balících strojů, linek i obalových materiálů vyhrál Pohár České pojišťovny a získal historické stříbro v extralize a bronz na Czech Open.

old_352.jpg

Mládežnické týmy absolvují týdenní soustředění

Družstva Technology Florbal Mladá Boleslav od elévů po juniory v týdnu od pondělí 24. srpna do pátku 28. srpna absolvují soustředění. "Všechny kategorie trénují dvakrát denně. V rámci programu hráči absolvují například i besedu o stravovacích návycích nebo vyslechnou informace o formách kompenzačních cvičení," říká Petr Kološ, šéftrenér kategorií dorost - junioři.

old_351.jpg

Jan Jelínek a Tomáš Chroust nastoupí na Fat Pipe Cupu

Centrum Chodov FAT PIPE Cup, který se od pátku 28. srpna do neděle 30. srpna hraje na pražském Jižním Městě, využije pro další herní prověrku také reprezentační tým. Pod vedením kouče Radima Cepka nastoupí i dva hráči Technology Florbal Mladá Boleslav, obránce Jan Jelínek a útočník Tomáš Chroust.