Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2081 až 2090 z celkem 2406 článků.
old_350.jpg

Potenciál týmu je obrovský, říká trenér juniorů Petr Kološ

První výsledek práce nového hlavního trenéra juniorů Technology Florbal Mladá Boleslav Petra Kološe? Zlato z Czech Open. “Kluci předvedli velmi dobrou výkonnost. Jsem rád, že jsme si zahráli hodně zápasů a ve vyřazovací části navíc proti kvalitním soupeřům,” těší trenéra.

old_348.jpg

Sedmá medaile Jana Pazdery na Czech Open v sedmi letech

Když nastává Czech Open, určitě sledujte tým trenéra Jana Pazdery. V posledních sedmi ročnících mezinárodního turnaje dovedl svá družstva k sedmi medailím. Naposledy k bronzu tým Technology Florbal Mladá Boleslav v nejprestižnější kategorii Elite.

old_347.jpg

Finále bylo blízko, ohlíží se trenér Pazdera za Czech Open

Viděl svůj nový tým v sedmi náročných zápasech. Trenér Jan Pazdera o působení na Czech Open říká: "Celkově jsem spokojený, turnaj nám ukázal spoustu věcí, ať už pozitivních, ale i negativních." Cítil, že bronz nebyl maximem možností: "Finále bylo blízko." Podívejte se na celý videorozhovor!

old_345.jpg

Junioři jsou zlatí! Czech Open prošli bez prohry

Dva týmy Technology Florbal Mladá Boleslav na Czech Open = dvě medaile! Na sobotní bronz extraligového áčka navázali v neděli v poledne junioři, kteří ve finále na Podvinném Mlýně porazili slovenský výběr Bombarďáci 3:1 a mají zlato. Navázali tak na své předchůdce z roku 2012, kteří rovněž vyhráli juniorskou kategorii mezinárodního turnaje.

old_346.jpg

Byli jsme kousek od finále, ale můžeme být spokojení, říká Koráb

Po dvou a půl letech znovu zakleklo do boleslavské brány číslo 86. Gólman Jakub Koráb na Czech Open předváděl skvělé výkony, za čtyři zápasy dostal jen pět gólů a byl výraznou postavou na cestě za bronzem. "Byli jsme kousek od finále," uvědomuje si, ale i s medailí za třetí místo je spokojený. Podívejte se na videorozhovor!

old_343.jpg

Boleslav bude hrát poprvé v historii semifinále Czech Open

Slavný Warberg odklizen z cesty! Tým Technology Florbal Mladá Boleslav ve čtvrtfinále Czech Open porazil čtyřnásobné švédské šampiony 5:4 po nájezdech! Závěr byl heroický, pět vteřin před koncem srovnával Tomáš Chroust a nájezdy rozhodl Radim Křenek.

old_344.jpg

Historický výsledek na Czech Open! Boleslav má bronz

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav dosáhl na nejlepší výsledek v historii klubu na Czech Open - končí bronzový a jako nejúspěšnější český tým 23. ročníku mezinárodního turnaje. V semifinále prohrál se švýcarským Köniz 2:3 po nájezdech.

old_339.jpg

Dvojitá radost: výhra nad Grünenmattem i ve skupině

Radostné páteční ráno pro Technology Florbal Mladá Boleslav! Tým v posledním utkání základní skupiny na Czech Open porazil švýcarský Grünenmatt s přehledem 4:1 a navíc ovládl skupinovou část. Osmifinálová fáze následuje v pátek odpoledne: od 14.00 proti Köniz, od 18.00 proti Bulldogs Brno.

old_340.jpg

Druhý švýcarský skalp! 2:0 nad Köniz

Technology Florbal Mladá Boleslav vs. švýcarské týmy 2:0. Boleslavský tým po ranní výhře nad Grünenmattem 4:1 porazil i Köniz 2:0, v osmifinálové skupině má kompletních šest bodů a bez ohledu na výsledek večerního zápasu proti Brnu (začátek v 18.00, Podvinný Mlýn) má jisté sobotní čtvrtfinále.