Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2091 až 2100 z celkem 2406 článků.
old_341.jpg

Pátek bez prohry: na závěr remíza s Brnem

Už s jistotou prvního místa v osmifinálové skupině AE nastoupili hráči Technology Florbal Mladá Boleslav do závěrečného pátečního zápasu proti Bulldogs Brno. Remízu 1:1 trefil ve druhém poločase Curney. Čtvrtfinále odehraje boleslavský tým v sobotu od 10.30 hodin na Podvinném Mlýně s vítězem pátečního večerního duelu Vítkovice - Warberg.

old_336.jpg

Vítězný start! Boleslav porazila semifinalistu finské ligy

Czech Open začalo pro Technology Florbal Mladá Boleslav vítězně! Tým trenéra Jana Pazdery v zahajovacím utkání skupiny A na Podvinném Mlýně porazil Tapanilan Erä 3:1. Proti semifinalistovi posledního ročníku finské ligy se prosadili Natov, Ekl a Fojta.

old_337.jpg

Druhý zápas na Czech Open: těsná prohra s Växjö

Zahajovací den Czech Open zakončili tým Technology Florbal Mladá Boleslav s vyrovnanou bilancí jedné výhry a jedné porážky. Po úvodním triumfu 3:1 nad finským Tapanilan Erä 3:1 podlehl 1:2 švédskému Växjö Vipers. Boleslav inkasovala v oslabení i vlastní přesilovce a ztrátu už navzdory velkému náporu nedotáhla.

old_338.jpg

Grünenmatt musíme porazit, říká odhodlaný Ondřej Fojta

Jeho gól proti Tapanilanu Erä pojistil výhru, trefa proti Växjö Vipers vrátila naději. Ondřej Fojta skóroval v obou utkáních čtvrtečního programu Technology Florbal Mladá Boleslav na Czech Open. "Ale góly bych vyměnil za dvě výhry," říká jasně a vyzývá: "V pátek musíme porazit Grünenmatt!" Podívejte se na celý videorozhovor!

old_335.jpg

Startuje Czech Open. Mladá Boleslav proti zahraničním klubům

Ťuk! Ťuk! 23. ročník Czech Open klepe na dveře. Mezinárodní turnaj se v Praze hraje od 13. do 16. srpna, Technology Florbal Mladá Boleslav startuje ve skupině A (elite) společně s finským Tapanilanem Erä, švédským Växjö Vipers a švýcarským Grünenmattem Sumiswald.

old_333.jpg

Test před Czech Open: prohra 5:7 s Bohemians

Program Technology Florbal Mladá Boleslav před Czech Open je nabitý, na víkendové soustředění navázal úterní přípravný zápas proti Bohemians. Boleslavský tým na pražské Děkance prohrál 5:7, už ve čtvrtek startuje mezinárodní turnaj.

old_331.jpg

Velký přestup potvrzen. Přichází reprezentant Jan Natov

Fantastická zpráva pro Technology Florbal Mladá Boleslav. Stříbrný tým posledního extraligového ročníku definitivně získal do svých řad reprezentačního útočníka Jana Natova, který se v novém působišti od června připravoval.

old_332.jpg

Víkendové herní soustředění před Czech Open

Hráči Technology Florbal Mladé Boleslav mají za sebou druhé herní soustředění v domácím prostředí, jehož vrcholem bude mezinárodní turnaj Czech Open (13.8. - 16.8.). Podívejte se na fotoreportáž Štěpána Tomše.