Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2101 až 2110 z celkem 2406 článků.
old_328.jpg

Koráb vytáhl výstroj ze sklepa: Boleslav nešlo odmítnout

Už před dvěma lety, po svém prvním boleslavském angažmá, si dal roční pauzu. Stejně tak brankář Jakub Koráb odložil výstroj i na jaře. Chtěl končit, ale plány mu příjemně zkřížil boleslavský návrh na návrat. “Rozbušilo se mi srdce,” vypráví staronová letní tvář klubu.

old_330.jpg

Reportáž: hráči Technology Florbal MB na vyšetření v CPM

Příprava na novou sezonu? To není jen intenzivní tréninkový program, ale také prevence. Hráči Technology Florbal Mladá Boleslav podstupují zátěžová vyšetření v Centru pohybové medicíny Pavla Koláře na pražském Chodově. Jak takový test vypadá? Podívejte se na reportáž z vyšetření útočníka Ondřeje Fojty.

old_327.jpg

Rozkovec se chce v áčku učit: Všichni tu mají spoustu zkušeností

Sotva přišel na hřiště, skóroval. A při dalším střídání znovu! Útočník Patrik Rozkovec prožil skvělou premiéru za dospělý tým Technology Florbal Mladá Boleslav. V patnácti letech dal proti Liberci (17:5) dva góly. "Všichni v týmu mají spoustu zkušeností, takže doufám, že mi je budou co nejvíc předávat. Byl bych za to hrozně vděčný," říkal do kamery WEB TV.

old_329.jpg

Bína a Zakonov na Czech Open nastoupí za reprezentaci do 19 let

Nový trenér reprezentace do 19 let Jiří Jakoubek zveřejnil svou první nominaci. Na Czech Open, které juniorský národní tým stejně jako před rokem odehraje v kategorii Muži PRO, si v českém dresu zahrají i dva hráči Technology Florbal Mladá Boleslav - Jakub Bína a Filip Zakonov.

old_326.jpg

Pazdera: Práce mladých kluků mě příjemně překvapila

Výsledek tolik neřešil, pro trenéra Technology Florbal Mladá Boleslav Jana Pazderu byl v prvním přípravném zápase proti FBC Liberec (17:5) daleko důležitější herní projev. "S utkáním jsem spokojený," řekl ve videorozhovoru a chválil mimo jiné i juniory, kteří naskočili do druhé poloviny zápasu. "Jsem rád, že se ukázalo, že kádr může být široký, i když bude postavený z mladých hráčů." Podívejte se na celé video!

old_325.jpg

Úvod základní skupiny proti Finům, na závěr opět Grünenmatt

Pořadatelé Czech Open zveřejnili rozpis zápasů 23. ročníku (13. - 16. srpna). Technology Florbal Mladá Boleslav zahájí putování turnajem proti finskému Tapanilanu Erä, v úvodní den vyzve i švédské Växjö Vipers a základní skupinu završí stejně jako před rokem proti švýcarskému Grünenmattu.

old_324.jpg

17:5! Mladá Boleslav při premiéře rozdrtila Liberec

Drtivý výsledkový nástup Technology Florbal Mladá Boleslav do sezony 2015/2016. Stříbrný tým posledního extraligového ročníku v úvodním přípravném utkání porazil prvoligový FBC Liberec 17:5.

old_322.jpg

Úvodní přípravný zápas. Ve středu přijede Liberec

Technology Florbal Mladá Boleslav vstupuje do zápasové části letní přípravy. Ve středu 29. července od 19.30 hodin hostí v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi FBC Liberec. Na přípravný zápas je vstupné zdarma. Hrát se bude na 4x20 minut hrubého času.

old_323.jpg

Pazdera: Začali jsme se seznamovat s novým herním systémem

První komplexnější herní tréninkový blok si trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera pochvaluje. "Začali jsme se seznamovat s novým herním stylem. Zaměřili jsme se na obranu a rychlý přechod do útoku," říká na klubové WEB TV. Podívejte se na celý rozhovor!

old_321.jpg

První herní soustředění: čtyři tréninky ve dvou dnech

Víkend = odpočinek? Jak pro koho. Hráči Technology Florbal Mladá Boleslav dostali naopak pořádně zabrat. V domácích podmínkách absolvovali první ze tří plánovaných soustředění, zaměřené na herní stránku. "Jsem spokojený s tím, jak hráči v obou dvou dnech pracovali," řekl trenér Jan Pazdera.