Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2111 až 2120 z celkem 2406 článků.
old_320.jpg

Na Czech Open proti týmům ze Švédska, Finska i Švýcarska

Los Czech Open 2015 přisoudil Technology Florbal Mladá Boleslav těžké, ale současně atraktivní soupeře. Tým trenéra Jana Pazdery v základní skupině změří síly s finským Tapanilan Erä, švédským Växjö Vipers a švýcarským UHC Grünenmatt Sumiswald.

old_312.jpg

Tým Technology Florbal MB doplní Jakub Renčín

Mladá krev v týmu Technology Florbal Mladá Boleslav. Devatenáctiletý útočník Jakub Renčín doplní kádr trenéra Jana Pazdery, k dokončení přestupu z prvoligového pražského klubu Black Angels už scházejí pouze administrativní formality.

old_319.jpg

Výprava Technology Florbal MB na dovolené v Chorvatsku

Třicetičlenná výprava Technology Florbal Mladá Boleslav od pondělí 13. července do neděle 19. července tráví čas společně na dovolené v Chorvatsku. Hráči bývalí, současní i budoucí, někteří s partnerkami či rodinami, i členové realizačního týmu vyrazili do Komarny, útulného turistického místa v jižní Dalmácii.

old_316.jpg

Týmy Technology Florbal MB na Prague Games: přehled zápasů

První velká florbalová událost sezony 2015/2016 se týká mládeže. Od středy 8. července do soboty 11. července se v pražských halách hrají Prague Games. Zapojí se i čtyři týmy Technology Florbal Mladá Boleslav. Článek budeme průběžně aktualizovat o výsledky.

old_318.jpg

Florbal MB kemp 2015 - hicparáda, desetiboj a mnoho dalšího

V prvním prázdninovém týdnu (29.6. - 3.7.) jsme uspořádali již desáté pokračování mladoboleslavského florbalového kempu, který znovu a tradičně nebyl tak výhradně florbalový, neboť byl protkán celou řadou rozmanitých sportovních aktivit. Celkově můžeme kemp hodnotit pozitivně a považovat ho za vydařený.

old_317.jpg

Fotogalerie: první boleslavský den na Prague Games

Šest vítězství, jedna remíza a jen jedna porážka. Mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav mají za sebou úspěšnou zahajovací středu na Prague Games. Jak první den vypadal? Určitě si prohlédněte galerie napříč třemi boleslavskými kategoriemi.

old_311.jpg

Brankář Jakub Koráb se vrací do Mladé Boleslavi

Historicky nejvyužívanější gólman v mladoboleslavském extraligovém brankovišti se vrací. Jakub Koráb vyplní volné místo na brankářské pozici a bude mít možnost po dvouleté odmlce rozšířit svou unikátní bilanci 158 extraligových zápasů a 9 238 minut za Mladou Boleslav. V klubu už působil nepřetržitě v sezonách 2005/2006 až 2012/2013.

old_313.jpg

Florbal MB kemp 2015 - zahajujeme desáté vydání oblíbené akce

Boleslavský příměstský florbalový kemp, konaný vždy na počátku prázdnin, začne v pondělí 29. června psát již své desáté pokračování. Svůj největší rozmach akce zaznamenala především v posledních letech pod názvem BILLY BOY Florbal kemp, po změně názvu našeho oddílu dochází rovněž k zřejmě již trvalé změně této oblíbené prázdninové sešlosti.