Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2121 až 2130 z celkem 2406 článků.
old_309.jpg

Střelecky to byla moje životní sezona, říká Jiří Curney

Čtyřicet nastřílených gólů v základní části včetně sedmi hattricků. Útočník Technology Florbal Mladá Boleslav Jiří Curney prožil neuvěřitelný ročník 2014/2015. "Byla to moje životní sezona," říkal na galavečeru Florbalista sezony.

old_307.jpg

Bez spoluhráčů bych cenu nezískal, říká druhý nejlepší gólman

Na začátku sezony se rozkoukával, v jejím závěru už patřil mezi hlavní opory. I proto gólman Technology Florbal Mladá Boleslav David Rytych na galavečeru Florbalista sezony zaslouženě převzal cenu za 2. místo v anketě Brankář sezony. "Děkuji hlavně spoluhráčům, díky kterým jsem tuto cenu mohl získat," říkal v rozhovoru pro WEB TV po slavnostním vyhlášení. Podívejte se!

old_306.jpg

Účast na AXA Cupu ve švédském Falunu měla smysl, tvrdí Aleš Tůma

Je tomu přesně měsíc, kdy se naše klubová výprava účastnila v polovině května velkého mezinárodního turnaje ve švédském sportu zaslíbeném městě Falun. Naši hráči ve věku od elévů pro starší žáky zasáhli do hry ve čtyřech kategoriích a nevedli si vůbec špatně. Jak v následujícím rozhovoru, který postupně po návratu z turnaje vznikal, uznává hlavní organizátor mladoboleslavské výpravy Aleš Tůma, pro naše mladé florbalisty se jednalo o výbornou zahraniční zkušenost s top evropským florbalem v daných věkových kategoriích.

old_305.jpg

Highlights z galavečera Florbalista sezony

Galavečer Florbalista sezony byl pro Technology Florbal Mladá Boleslav velmi úspěšný. Podívejte se na videostřípky z předávání posezonních cen v Clarion Congress Hotel Praha.

old_304.jpg

Nejužitečnějším extraligovým hráčem je Jiří Curney

Pět ocenění pro bývalé, současné i budoucí zástupce Technology Florbal Mladá Boleslav na pátečním galavečeru Florbalista sezony 2014/2015. Mladoboleslavský klub při slavnostním vyhlášení v Clarion Congress Hotel Praha sklidil skvělé výsledky za nejúspěšnější sezonu v historii.

old_303.jpg

Tatran Cup 2015 - MB týmy se stříbrem, bronzem a bramborou

Poslední květnový víkend se rozhodli naši mlži a elévové si užít v Praze na kvalitně obsazeném turnaji Tatran Cup. Po loňské dobré zkušenosti trenéři s přihlášením našich týmů příliš dlouho neváhali a znovu dobře udělali. Stejně tak tým mladších žáků Florbalové akademie MB. Všechny tři mladoboleslavské týmy předvedly dobré výkony a probojovaly se do nedělních medailových klání s výsledným ziskem dvou cenných kovů.

old_302.jpg

Kondiční trenér: Budeme trénovat sedm dní v týdnu

Pomyslným architektem letní přípravy Technology Florbal Mladá Boleslav je i letos Martin Vokoun. "Vycházíme z loňského modelu, kdy jsme trénovali sedm dní v týdnu," odhaluje plány. "Zní to hodně přísně, ale vyloženě těžké jsou jen dva tréninky týdně. Ostatní jsou zaměřené především na sílu." Podívejte se na rozhovor z úvodního dne přípravy!

old_300.jpg

Nejlepší vytrvalec Tomáš Kadlec se těšil na spoluhráče

Vysilujících dvanáct kontrolních minut alias Cooperův běh zvládl nejlépe Tomáš Kadlec. "Na vytrvalost jsem dobrej," smál se obránce Technology Florbal Mladá Boleslav po výkonu 3 260 metrů v rozhovoru pro klubovou web TV. "Jsem rád, že jsme se zase viděli s klukama." Pusťte si celé video!