Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2131 až 2140 z celkem 2406 článků.
old_298.jpg

Extraligový tým se sešel poprvé v sezoně 2015/2016

Letní příprava na nový soutěžní ročník 2015/2016 začala. Extraligoví hráči Technology Florbal Mladá Boleslav se v pondělí 1. června poprvé sešli, v útrobách Městské sportovní haly nejprve absolvovali krátkou úvodní informativní schůzku, poté v areálu Městského stadionu podstoupili vstupní kondiční testy.

old_299.jpg

Početné boleslavské zastoupení v regionálních výběrech

V měsíci květnu ve sportovních halách sice již plně utichl ruch ligových florbalových klání, víkendy měsíce lásky byly přesto na mnoha místech plné milovaného florbalu. Kromě řady posezónních turnajů pro děti i dospělé hráče se v květnu uskutečnila setkání mládežnických regionálních výběrů. Ve všech týmech Středočeského kraje v kategoriích jak dorostenců/dorostenek, tak starších žáků/žákyň najdeme zástupce mladoboleslavských oddílů Florbal MB a Florbalová akademie MB.

old_297.jpg

Jiří Curney mezi finalisty v anketě o nejužitečnějšího hráče

Útočník Technology Florbal Mladá Boleslav Jiří Curney je mezi trojicí finalistů v prestižní anketě o nejužitečnějšího hráče AutoCont extraligy v sezoně 2014/2015. Do nejužšího výběru se dostali také střešovický Martin Richter a pardubický Martin Zozulák.

old_295.jpg

Jan Pazdera: Jsem emotivní trenér

Za roky na střídačkách pražských klubů Future a Královských Vinohrad si vybudoval pověst muže, který umí skvěle zapracovávat mladé hráče do dospělého florbalu. Zrovna tak trenér Jan Pazdera mnohokrát dokázal, že se nebojí zvýšit hlas. "Prožívám zápasy," přitakává.

old_301.jpg

Přípravka a elévové slavili výhru na turnaji v České Lípě

Ve čtvrtek 21. května se vydala početná výprava našich elévů a přípravky na "kamarádský" turnaj do České Lípy, abychom poměřili své florbalové síly především s domácími českolipskými borci, v elévech pak také s Libercem a v přípravce se ZŠ Zákupy. Do každé z kategorií jsme nasadili po dvou týmech.

old_294.jpg

Jan Pazdera byl naší první volbou, říká GM Tomáš Pacák

Rychlá dohoda s prvním vyvoleným. Tak vystihuje volbu nového trenéra Jana Pazdery generální manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Tomáš Pacák: "Honzu sleduji dlouhodobě. Evidoval jsem jeho práci ve Future i ve Vinohradech." Podívejte se na pohled generálního manažera na aktuální témata ve videorozhovoru.

old_293.jpg

Velká výzva. Moc se těším, říká nový trenér Jan Pazdera

První oficiality už má nový trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Pazdera za sebou, při středečním setkání s novináři vznikl i první rozhovor pro klubovou WEB TV. "Boleslav beru jako velkou výzvu. Moc se těším," říká Pazdera. Podívejte se na celé video.

old_292.jpg

Technology Florbal MB na prahu sezony 2015/2016

Stříbrný tým uplynulého ročníku AutoCont extraligy, Technology Florbal Mladá Boleslav, stojí na prahu nové sezony 2015/2016. Vstoupí do ní s několika novinkami a postaví se mnoha výzvám.

old_290.jpg

Novým trenérem Technology Florbal MB se stane Jan Pazdera

Extraligový tým Technology Florbal Mladá Boleslav v nové sezoně povede trenér Jan Pazdera. S dosavadním koučem Sokola Královské Vinohrady se boleslavský klub dohodl na dvouleté spolupráci. Jan Pazdera utvoří tandem se stávajícím kondičním trenérem Martinem Vokounem.

old_291.jpg

Týmy Technology Florbal MB ve Falunu: přehled zápasů

V úterý ráno vyrazila mladoboleslavská výprava na cestu do švédského Falunu, kde se pět týmů Technology Florbal Mladá Boleslav zúčastní mládežnického turnaje AXA Floorball Cup. Turnaj se hraje od 14. do 17. května. Podívejte se na rozpis zápasů jednotlivých boleslavských týmů ve svých základních skupinách. Článek budeme průběžně aktualizovat o výsledky.