Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2141 až 2150 z celkem 2406 článků.
old_289.jpg

Proti Florbalu Ústí dobrá příprava na švédský Falun

Podvečer ve středu 6. května patřil v boleslavské sportovní hale zápasové přípravě mladších a starších žáků. Těm našim před blížícím se odjezdem do švédského Falunu na turnaj AXA Floorball Cup, starším žákům Florbalu Ústí před republikovým mistrovstvím.

old_288.jpg

FOTO: Mladší a starší žáci proti Ústí nad Labem

Starší a mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav v přípravě před odjezdem na Axa Floorball Cup do Falunu ve středu odehráli utkání proti Florbal Ústí nad Labem. Prohlédněte si album z obou zápasů.

old_287.jpg

Zveme na středeční dvojutkání mlžů a stržů proti Florbalu Ústí

Na středu 6.5. zástupci obou předních českých oddílů domluvili přátelské mládežnické dvojutkání v extraligové boleslavské Městské sportovní hale. Obě kategorie odehrají svá utkání v nadstandardních hracích časech a na hřišti dostatečně velkých rozměrů pro potřeby kvalitní přípravy na následující akce, které oba kluby čekají.

old_284.jpg

Šest boleslavských mlžů ve výběru Středočeského kraje

Během druhé poloviny sezóny proběhlo několik tréninků, na kterých trenéři zodpovědní za sestavení letošní reprezentace Středočeského kraje mladších žáků vybrali konečnou sestavu hráčů. Na úplném počátku procesu stál prvotní předvýběr a doporučení od oddílových trenérů. Hráčským sítem nakonec úspěšně prošli tři naši hráči, k tomu další tři borci z Florbalové akademie.

old_285.jpg

Elévům minihřiště nesedlo, potrénovali hru do těla a šavlovanou

Hodně diskutabilní poslední ligový turnaj v sezóně odehráli v sobotu 2.5. naši elévové. Poprvé jsme měli možnost zavítat do sportovní haly Eagles v pražské Krči a doufejme, že v podání pětkového florbalu také naposledy. Naši hráči se s danými podmínkami v úvodu složitě vyrovnávali, nakonec museli vzít zavděk cílem v podobě udržení nejvyššího koše.

old_283.jpg

Tři hráči Technology Florbal MB na operačních sálech

Přestávka mezi koncem sezony 2014/2015 a začátkem přípravy na nadcházející ročník je nejen časem na odpočinek, ale také termínem operačních zákroků pro tři hráče Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_282.jpg

AXA Floorball Cup ve švédském Falunu poprvé s MB účastí

Mladoboleslavský extraligový oddíl poprvé organizuje výpravu svých mládežnických týmů na turnaj do Skandinávie. Švédský Falun je domovem nejen tamního superligového mistra, ale také velkého turnaje AXA Floorball Cup. Ten bude poprvé hostit početnou výpravu z Mladé Boleslavi.

old_279.jpg

Slušné výkony stržů v posledních ligových zápasech

V sobotu 25. dubna měl A tým starších žáků druhou možnost k využití výhody domácího prostředí sportovní haly Gymnázia dr. J. Pekaře. Na strže čekal poslední ligový turnaj v této sezóně, znovu v koši 3. Ani tentokrát kluci nesplnili svůj cíl postoupit na závěr soutěže o stupínek výše.

old_281.jpg

Přípravka bere na závěr sezóny stříbro

Také přípravka uzavřela svou ligovou turnajovou sezónu. A opět bez prohry, přesto nakonec na turnaji v pražských Kunraticích kluci brali po vzoru mužského áčka stříbrné medaile. Ve čtyřech zápasech se třikrát naši nejmenší radovali z výhry, se Spartou Praha se rozešli smírně.