Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2151 až 2160 z celkem 2406 článků.
old_278.jpg

Sezona ještě nekončí. Tři hráči Boleslavi letí na EFT do Švédska

AutoCont extraliga 2014/2015 je pryč, ale sezona pro některé hráče Technology Florbal Mladá Boleslav tím ještě nekončí. Ve středu 22. dubna začínají reprezentační povinnosti pro Jana Jelínka, Jiřího Curneyho a Tomáše Chrousta, kteří dostali pozvánku na turnaj série Euro Floorball Tour do Švédska.

old_277.jpg

Záznam tiskové konference po Superfinále

Trpká prohra v posledním zápase sezony, pak těžké hledání slov na tiskové konferenci. Superfinále hodnotili trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Zahalka a kapitán Petr Novotný. Podívejte se na video.

old_276.jpg

Těsně pod vrcholem. Mladá Boleslav je stříbrná

Sezona 2014/2015 je pro Technology Florbal Mladá Boleslav stříbrná. Boleslavský tým ve strhujícím Superfinále v O2 areně většinu zápasu nad Tatranem Střešovice vedl, ale skvělý zápas gradoval v nájezdech, v jehož sedmé sérii rozhodl Milan Fridrich.

old_274.jpg

Kupte si boleslavskou superfinálovou sadu přímo v O2 areně

Nevyhovoval vám páteční termín prodeje speciálních triček a vlajaček v boleslavském Florbal Shopu 44? Nevadí! Šanci máte i během sobotního Superfinále přímo v O2 areně. Limitovaná edice triček a vlaječek bude v prodeji ve stánku Salming naproti sektorům 113-114.

old_272.jpg

Marian Jelínek přednášel boleslavskému týmu

Výjimečný zápas si žádá výjimečnou přípravu. A právě jedinečná slova a myšlenky prezentoval hráčům Technology Florbal Mladá Boleslav před středečním tréninkem Marian Jelínek. Uznávaný odborník na psychologii sportu přednesl boleslavskému týmu hlavní motivační proudy.

old_267.jpg

Starší žáci A na domácí půdě nezaperlili

V sobotu 11. dubna se snažil A tým starších žáků využít výhodu domácího prostředí sportovní haly Gymnázia dr. J. Pekaře a případnými dobrými výkony a výsledky se třeba posunout ve své ligové soutěži o stupínek výše, což by znamenalo koš 2.

old_270.jpg

Kapitán na tiskové konferenci: Mám hroznou chuť vyhrát

Když během úterní oficiální tiskové konference hovořil Filip Šuman, možná probleskly dávné vzpomínky i boleslavskému kapitánovi Petrovi Novotnému. Prezident České florbalové unie totiž s nadšením v hlase pravil: “Bude krásné vidět v Superfinále patnáctinásobné mistry proti týmu, který začínal v páté lize.” Právě Novotný je jedním z těch, kdo zažil boleslavskou cestu z bodu nula až do Superfinále.