Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2161 až 2170 z celkem 2406 článků.
old_269.jpg

Info ke vstupenkám: poslední šance pro boleslavské fanoušky

Ještě nemáte vstupenky na sobotní Superfinále florbalu? Určitě se dlouho nerozmýšlejte! První balík vstupenek vyhrazený pro Technology Florbal Mladá Boleslav byl vyprodaný během pár dní, ale boleslavskému klubu se podařilo získat pro své příznivce další lístky do horního sektoru 411. Jak je získat?

old_268.jpg

Novák a Pluhař: nerozlučná dvojka

Odmalička se znají, jako caparti spolu hráli fotbal i squash, až vyrostli pro extraligový florbal. Tomáš Novák a Josef Pluhař.

old_265.jpg

Buďte při Superfinále vidět! Pořiďte si originální dres

Velká florbalová show v hlavní roli s Technology Florbal Mladá Boleslav se blíží. Superfinále florbalu se hraje v sobotu 18. dubna v pražské O2 areně a fanoušci by měli být správně vybaveni. Technology Florbal Mladá Boleslav proto oslovuje své přiznivce s nabídkou dresů přesně na míru!

old_266.jpg

Jan Zahalka na internetovém magazínu ibestof.cz

Profesní magazín Best of píše o lidech, kteří vynikají ve svých profesích. V aktuálním rozsáhlém rozhovoru na www.ibestof.cz odpovídá trenér Technology Florbal Mladá Boleslav a civilním povoláním profesionální hasič Jan Zahalka.

old_264.jpg

Nenechte si ujít Superfinále! Informace ke vstupenkám

Technology Florbal Mladá Boleslav si poprvé ve své historii zahraje o titul v AutoCont extralize. Chcete být u toho? Superfinále florbalu se hraje v pražské O2 areně v sobotu 18. dubna a klub nabízí vstupenky do vyhrazených sektorů pro mladoboleslavské příznivce v ceně 250 korun a dopravou z Mladé Boleslavi a zpět zdarma.

old_262.jpg

Osm výher! Mladá Boleslav postoupila do Superfinále!

Bez ztráty jediného zápasu si Technology Florbal Mladá Boleslav zajistil historický postup do Superfinále AutoCont extraligy! Po čtvrtfinálové výhře 4:0 na zápasy nad Spartou boleslavský tým stejně rychle vyřadil i Brno, nedělní zápas vyhrál 6:5 po nájezdech. Znovu rozhodl kapitán Novotný. Superfinále se hraje v O2 aréně 18. dubna.

old_263.jpg

Hrdina Rytych: Rozhodly detaily a individuality

​Za jeho zády z boleslavské kabiny dunila hudba a David Rytych si užíval. Skvělým výkonem v bráně přispěl k semifinálovému postupu přes itelligence Bulldogs Brno. “Bylo to moc těžké,” vydechoval po závěrečné nedělní výhře 6:5 po nájezdech.

old_260.jpg

Krok od Superfinále! Nájezdy rozhodl Novotný

Technology Florbal Mladá Boleslav sahá po Superfinále AutoCont extraligy! Ve třetím semifinálovém zápase vyhrál v Brně další těžkou bitvu 4:3 po nájezdech, v páté sérii rozhodl kapitán Petr Novotný. Čtvrtý zápas se hraje v neděli od 17 hodin znovu v Brně, boleslavský tým už může rozhodnout o postupu.

old_261.jpg

Kapitán rozhodl, ale varoval: Ještě potřebujeme jednu výhru

Dlouho v zápase s ním lomcovala chyba před druhým brněnským gólem. "S tím vědomím se pak nehraje moc dobře," vyčítal si kapitán Petr Novotný. Ve třetím semifinále však dostal příležitost ji odčinit. A nezaváhal. Vítězným nájezdem v páté sérii posunul Technology Florbal Mladá Boleslav do semifinálového vedení 3:0. "Potřebujeme ještě jednu výhru," říká Novotný před nedělním pokračováním.

old_258.jpg

Mladším žákům ligová přestávka neprospěla

Na rozdíl od elévů se mladším žákům turnaj po ligové přestávce tolik nevydařil. V pražské hale VŠE Na Třebešíně sehráli dva vyrovnané duely, ovšem v tom třetím na velmi silný Tatran Střešovice nestačili.