Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2171 až 2180 z celkem 2406 článků.
old_259.jpg

Přípravka opanovala domácí turnaj na Pastelce

V sobotu 28. března v tělocvičně ZŠ Pastelka přípravka zdárně zorganizovala a výsledkově na výbornou zvládla svůj domácí turnaj. Ani v jednom ze čtyřech utkání prckové nezaváhali a celkem s přehledem se vždy radovali z výhry.

old_257.jpg

Florbalisté jsou nejúspěšnějším kolektivem Mladoboleslavska

Technology Florbal Mladá Boleslav obhájil prvenství v prestižní anketě Sportovec Mladoboleslavska. Při čtvrtečním slavnostním vyhlášení za rok 2014 v Domu kultury převzal cenu pro nejúspěšnější kolektiv prezident oddílu Josef Volf.

old_254.jpg

Zájezdy pro fanoušky na víkendová semifinálová utkání do Brna

Technology Florbal Mladá Boleslav pořádá pro své příznivce zájezdy mikrobusem na víkendové zápasy semifinále play-off AutoCont extraligy na hřišti itelligence Bulldogs Brno. Zájezdy jsou zdarma včetně vstupenky na utkání. Závazně se můžete přihlašovat na emailu info@florbalmb.cz.

old_255.jpg

Elévové po prázdninové pauze znovu vítězní

Po několikatýdenní ligové přestávce zapříčiněné postupným průběhem jarních prázdnin v pražském a středočeském regionu se naši elévové vrátili tam, kde před pauzou skončili. Tedy na top výšinku nejvyššího koše A, ze kterého mají momentálně ten nejlepší možný rozhled na celou svou soutěž.

old_256.jpg

Štěrba na "first listu" juniorské reprezentace pro MS

Obránce Technology Florbal Mladá Boleslav Daniel Štěrba figuruje na 30členném "first listu" reprezentace juniorů, ze kterého trenér národního týmu Luděk Beneš bude později vybírat finálních 20 jmen pro mistrovství světa ve švédském Helsingborgu.

old_253.jpg

Sestřihy víkendových vítězných zápasů nad Brnem

V sobotu 5:4 v prodloužení, v neděli 3:2 v základní hrací době. Připomeňte si víkendové domácí zápasy semifinále play-off AutoCont extraligy proti itelligence Bulldogs Brno v propojeném sestřihu.

old_252.jpg

V Brně nás budou čekat ještě těžší zápasy, tuší trenér

Cíl pro první semifinálový víkend je splněný, Technology Florbal Mladá Boleslav po domácích zápasech vede nad itelligence Bulldogs Brno 2:0. "Ještě musíme dvakrát vyhrát. Víc ke stavu série nemá smysl říkat," nepodléhá uspokojení boleslavský trenér Jan Zahalka.

old_250.jpg

2:0 před venkovními zápasy! Druhou výhru trefil Pavel Bouška

Technology Florbal Mladá Boleslav pojede do Brna s vedením 2:0 v semifinálové sérii. Boleslavský tým byl o víkendu v Městské sportovní hale stoprocentní, k sobotní výhře 5:4 v prodloužení přidal v neděli vítězství 3:2. Na konci druhé třetiny rozhodl v přesilovce Pavel Bouška.

old_251.jpg

Pavel Bouška: Chodím do brány gólům naproti

Pozice nejproduktivnějšího hráče Technology Florbal Mladá Boleslav v play-off AutoCont extraligy patří útočníkovi Pavlu Bouškovi (3+5). Ve druhém semifinálovém utkání proti Brnu na konci druhé třetiny přesilovkovou dorážkou rozhodl o výhře 3:2. "Chodím do brány gólům naproti," vysvětloval ve videorozhovoru. Pusťte si ho!