Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2181 až 2190 z celkem 2406 článků.
old_247.jpg

Jelínek, Curney a Tomáš Chroust v nominaci reprezentace

V nominaci české reprezentace pro dubnový turnaj série Euro Floorball Tour (EFT) ve Švédsku jsou tři hráči Technology Florbal Mladá Boleslav. Pozvánku dostali Jan Jelínek, Jiří Curney a Tomáš Chroust. Turnaj bude hostit Sandviken od 24. do 26. dubna.

old_248.jpg

Znovu prodloužení proti Brnu! Rozhodl ho Gwuźdź

Technology Florbal Mladá Boleslav se ujímá vedení v semifinálové sérii play-off AutoCont extraligy. Boleslavský tým porazil Brno 5:4 - jak jinak než v prodloužení. Nastavení je v této sezoně vzájemným zápasům zřejmě souzené. Přesilovku v první minutě prodloužení proměnil Radek Gwuźdź. Dva góly ve třetí třetině vstřelil Jiří Curney.

old_246.jpg

Semifinále začíná víkendovými zápasy v Mladé Boleslavi

Nejdůležitější část sezony 2014/2015 vrcholí. Technology Florbal Mladá Boleslav o víkendu 28. a 29. března rozehraje očekávané semifinále play-off AutoCont extraligy. Sobotní zápas proti itelligence Bulldogs Brno začíná v Městské sportovní hale v 19 hodin, v neděli se hraje od 14.30 hodin a přímý přenos odvysílá ČT sport.

old_244.jpg

Semifinálovým soupeřem bude itelligence Bulldogs Brno

Soupeřem Technology Florbal Mladá Boleslav v semifinále play-off AutoCont extraligy bude itelligence Bulldogs Brno. Boleslavský tým si tohoto protivníka zvolil při nedělním Výběru soupeřů. Série začne dvěma zápasy v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v sobotu 28. března od 19 hodin a v neděli 29. března od 14.30 hodin.

old_242.jpg

Snažil jsem se být v klidu, říkal Štěrba o extraligové premiéře

V závěrečném čtvrtfinálovém zápase play-off AutoCont extraligy v Aréně Sparty zažil premiéru junior Daniel Štěrba. Jak se na hřišti cítil? A co říká o svých šancích na nominaci na mistrovství světa juniorů? Podívejte se na rozhovor klubové WEB TV.

old_241.jpg

Přáli jsme si 4:0, řekl Fojta po rychlém čtvrtfinále

První soupeř z cesty v play-off je odklizen. Technology Florbal Mladá Boleslav vyhrál čtvrtfinálovou sérii nad Spartou 4:0. Útočník Ondřej Fojta navzdory jasnému výsledku míní: "Sparta na nás byla dobře připravená a zápasy byly vyrovnané."

old_238.jpg

Gwuźdź: V neděli musíme být znovu koncentrovaní

Na výborné defenzivní vlně jede Technology Florbal Mladá Boleslav ve čtvrtfinálové sérii proti Spartě. Už přes dvě utkání v řadě boleslavský tým neinkasoval. "I do nedělního zápasu musíme vstoupit koncentrovaně," vzhlíží obránce Radek Gwuźdź ke čtvrtému čtvrtfinále, ve kterém už Boleslav může potvrdit postup. Podívejte se na celý videorozhovor.

old_239.jpg

Mladá Boleslav uzavřela čtvrtfinále desetigólovou výhrou

Technology Florbal Mladá Boleslav nejrychlejším možným způsobem postupuje do semifinále play-off AutoCont extraligy. Boleslavský tým ovládl sérii nad Spartou 4:0 na zápasy, ten závěrečný na Podvinném mlýně vyhrál po jednoznačném průběhu 10:3.