Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2191 až 2200 z celkem 2406 článků.
old_240.jpg

Sestřih třetího čtvrtfinále proti Spartě

Technology Florbal Mladá Boleslav si v sobotním třetím zápase čtvrtfinále play-off AutoCont extraligy vybojoval postupový mečbol. Podívejte se na klíčové okamžiky výhry 4:0.

old_237.jpg

Další zápas s nulou! Boleslav vyhrála 4:0

Technology Florbal Mladá Boleslav vede ve čtvrtfinálové sérii play-off AutoCont extraligy nad Spartou už 3:0 na zápasy. Sobotní třetí utkání v Městské sportovní hale vyhrál boleslavský tým 4:0 a stejně jako v úterý v Praze neinkasoval. V součtu už vítěz základní části neinkasoval úctyhodných 129 minut a 25 vteřin.

old_235.jpg

Rytych děkoval za čisté konto spoluhráčům

První čisté konto v českém play-off ve své kariéře vychytal brankář David Rytych. V pondělním druhém čtvrtfinálovém zápase v Aréně Sparty na Podvinném mlýně zásadním způsobem přispěl k vítězství Technology Florbal Mladá Boleslav 1:0. Podívejte na videorozhovor, který přináší WEB TV.

old_233.jpg

Sestřih prvního čtvrtfinále proti Spartě

Hattrick Petra Saláta, pohotové doklepnutí Ondřeje Fojty u tyčky, průstřel Radka Gwuźdźe... Podívejte se na všechny důležité momenty prvního čtvrtfinálového utkání AutoCont extraligy Technology Florbal Mladá Boleslav - AC Sparta Praha (6:3).

old_234.jpg

Rytych vychytal nulu! Boleslav vyhrála druhý zápas 1:0

Jediný gól útočníka Martina Rožnovjáka z úvodu 43. minuty rozhodl druhé čtvrtfinálové utkání AutoCont extraligy AC Sparta Praha - Technology Florbal Mladá Boleslav. Hosté vyhráli na Podvinném mlýně 1:0 a v sérii vedou 2:0 na zápasy. David Rytych si připsal čisté konto. Třetí zápas se hraje v sobotu od 19 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

old_231.jpg

Salát po startu play-off: Nechceme zůstat před branami arény

Play-off v Petru Salátovi probudilo střeleckou vášeň. Útočník Technology Florbal Mladá Boleslav v prvním čtvrtfinále proti Spartě (6:3) nasázel hattrick. "Letošní play-off bude speciální díky síle našeho mančaftu. Nechceme zůstat někde před branami arény," řekl Salát v narážce na Superfinále v O2 aréně. Podívejte se na celý rozhovor!

old_232.jpg

Junioři vypadli v pátém zápase čtvrtfinále

Cesta juniorů Technology Florbal Mladá Boleslav končí ve čtvrtfinále play-off. Série proti Tatranu Střešovice se protáhla nejdelším možným způsobem, o postupujícím rozhodoval až pátý zápas. Ve střešovické hale boleslavský tým prohrál 2:10.

old_229.jpg

Zajistěte si vstupenku na Superfinále a získejte dopravu zdarma!

Technology Florbal Mladá Boleslav nabízí svým příznivcům vstupenky na Superfinále 2015, které se odehraje v sobotu 18. dubna v pražské O2 areně. Lístky do boleslavských sektorů 108 a 109 stojí 250 korun a klub k nim garantuje autobusovou dopravu zdarma z Mladé Boleslavi a zpět.