Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2201 až 2210 z celkem 2406 článků.
old_228.jpg

Rozhovor se Zahalkou v zápasovém programu

Co říká o prvenství v základní části? Proč si Mladá Boleslav zvolila do čtvrtfinále právě Spartu? A jaké jsou pozitivní a negativní stránky výběru soupeřů? O tom všem a mnohém dalším hovoří trenér Technology Florbal Mladá Boleslav Jan Zahalka v rozhovoru v zápasovém programu k prvnímu čtvrtfinálovému utkání proti AC Sparta Praha.

old_227.jpg

211 dnů. Závěrečná část sezony začíná

Jak dlouho trvá letošní florbalová sezona? Ano, to už z titulku víte. 211 dnů. A co dostanete, když číslo rozdělíte? Symbolická fakta Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_225.jpg

Sestřih vítězného zápasu proti Vítkovicím

Jak vypadal poslední krok k vítězství v základní části AutoCont extraligy? Připomeňte si klíčové momenty domácího zápasu 22. kola proti Vítkovicím (10:6) ve videosestřihu.

old_221.jpg

Kološ: Měl jsem obavy, ale utkání mi sedlo

Náročnou sobotu prožil Petr Kološ. Jako člen trenérského týmu juniorů odpoledne stál na střídačce při výhře 12:11 po nájezdech ve třetím čtvrtfinále play-off G2 ligy juniorů nad Tatranem Střešovice. Hned vzápětí naskočil do AutoCont extraligy a čtyřmi body (1+3) přispěl k výhře 10:6 nad Vítkovicemi, svým bývalým klubem. O tom všem je řeč ve videorozhovoru na WEB TV.

old_223.jpg

Mladá Boleslav si do čtvrtfinále play-off vybrala Spartu

Soupeřem Technology Florbal Mladá Boleslav ve čtvrtfinále play-off AutoCont extraligy bude AC Sparta Praha. Boleslavský tým měl po sobotním vítězství v základní části právo první volby při nedělním Výběru soupeřů a zvolil sedmý tým tabulky.

old_224.jpg

Čtvrtfinále juniorů rozhodne pátý zápas

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav prohráli čtvrtý čtvrtfinálový zápas play-off G2 ligy s Tatranem Střešovice 5:9 a dramatickou sérii tak rozhodne za týden v neděli pátý zápas.

old_219.jpg

Junioři mají mečbol! Znovu vyhráli nájezdy

Junioři mají skvěle rozehrané čtvrtfinále play-off G2 ligy. Ve třetím utkání porazili Tatran Střešovice 12:11 po nájezdech (na penalty vyhráli i první zápas) a v sérii vedou 2:1. O postupu mohou rozhodnout už v neděli, čtvrtý zápas se hraje v Městské sportovní hale od 18 hodin.

old_220.jpg

Mladá Boleslav vyhrála základní část AutoCont extraligy!

Unikátní tažení Technology Florbal Mladá Boleslav touto sezonou pokračuje! Po obhajobě Poháru České pojišťovny boleslavský tým dokázal poprvé v historii vyhrát základní část AutoCont extraligy. V play-off, které začíná hned příští víkend, bude mít nejlepší výchozí pozici. Mladá Boleslav porazila Vítkovice 10:6.