Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2211 až 2220 z celkem 2406 článků.
old_218.jpg

Útok na první místo! Základní část rozhodne sobotní zápas

Historický moment je nadosah a vy můžete být u něj! Florbalisté Mladé Boleslavi usilují o prvenství v základní části AutoCont extraligy. K jeho potvrzení v posledním kole potřebují získat alespoň dva body v domácím utkání proti 1. SC Vítkovice Oxdog. Zápas začíná v Městské sportovní hale v sobotu 28. února v 19 hodin. Volnou vstupenku si můžete stáhnout zde.

old_217.jpg

Mátla zastavila nemoc: Po víkendu chci trénovat

Nejdřív to vypadalo na banální problémy se zanícenou odřeninou. Zdravotní problémy však nakonec zabrzdily Lukáše Mátla skoro na celý únor. "Závěr základní části jsem si takhle nepředstavoval," mrzí útočníka Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_216.jpg

Junioři si přivezli jednu venkovní výhru nad Tatranem

Čtvrtfinálová série play-off G2 ligy juniorů mezi Technology Florbal MB a Tatranem Střešovice se přesouvá do Mladé Boleslavi za vyrovnaného stavu 1:1. Mladoboleslavský tým dokázal vyhrát sobotní zápas 9:8 po nájezdech, v neděli utrpěl debakl 0:15.

old_215.jpg

Jelínek: Pomohl nám průběh zápasu, mohli jsme být v klidu

Obránce Jan Jelínek chyběl v sestavě Technology Florbal Mladá Boleslav při pátečním utkání proti Otrokovicím i v neděli v Liberci. Po nemoci se vrátil proti Chodovu a předvedl se krásnou akcí před trefou na 4:0 a dalšími dvěma gólovými nahrávkami. "Byl jsem strašně rád, že mi to vyšlo," říkal o gólovém momentu. Podívejte se na celý rozhovor!

old_214.jpg

Důležité vítězství, řekl Pavel Bouška po jubileu

Jubilejní 300. extraligový zápas Pavla Boušky měl vítězný punc. Mladá Boleslav vyhrála nad Chodovem 8:3. "Teď ještě musíme dát Vítky, ať jsme první," upřel rekordman pozornost k poslednímu zápasu základní části. Na celé jeho hodnocení se podívejte ve videu.

old_213.jpg

Boleslav na Chodově ukázala sílu a ovládla TV zápas

Florbalisté Mladé Boleslavi vyhráli i třetí utkání v pěti dnech. Po očekávaných vítězstvích nad Otrokovicemi a v Liberci zvládli i papírově nejtěžší duel na pražském Chodově. V televizním utkání jasně dominovali a zvítězili 8:3. Pavel Bouška odehrál 300. extraligový zápas, Jiří Curney nastřílel hattrick a Jan Jelínek se po nemoci vrátil do hry jako tříbodový hráč (1+2).

old_212.jpg

Pavel Bouška proti Chodovu odehraje 300. extraligový zápas

Velký zápas pro Technology Florbal Mladá Boleslav, velký zápas i pro útočníka Pavla Boušku. Mladoboleslavský tým čeká v úterý 17. února od 18.10 hodin v Praze proti Chodovu předposlední utkání před play-off, ve kterém se může přiblížit k prvenství po základní části. Pavel Bouška navíc nastoupí k 300. extraligovému zápasu.

old_209.jpg

Junioři zakončili základní část dvěma prohrami

Poslední zápasový víkend v základní části G2 ligy se juniorům Technology Florbal Mladá Boleslav nepovedl. V sobotu prohráli ve Střešovicích 4:9 a o den později v Ústí nad Labem 7:14. Závěrečné dvě prohry už nic nezměnily na pátém místě po základní části. V neděli v 19.30 hodin začne Výběr soupeřů 2015. Na koho narazí Mladá Boleslav ve čtvrtfinále play-off? Průběh můžete sledovat na ceskyflorbal.cz/vyber-souperu.

old_210.jpg

Po výhře v Liberci jde Boleslav na první místo extraligy!

Plán splněn! Florbalisté Mladé Boleslavi využili příležitost a po výhře 5:3 v Liberci se posunuli do čela AutoCont extraligy o dva body před dosud vedoucí Tatran Střešovice. Technology Florbal Mladá Boleslav zlomil zápas na severu třemi góly ve druhé třetině.