Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 361 až 370 z celkem 405 článků.
old_1277.jpg

Výsledky mládežnických týmů v období 9.3. – 13.3.

Ani v úvodu jarních prázdnin týmy Technology Florbal Mladá Boleslav nelenily a vydaly se podat co nejlepší výkony. K vidění bylo juniorské play-off, také starší žáci a elévové. Výsledky a komentáře trenérů naleznete níže v článku.

old_1276.jpg

Host Jarního kempu Marek Vojta: Boleslav má výborné zázemí

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav na termín školních prázdnin připravil Jarní kemp. Jeho speciálním hostem byl v úterý 12. března trenér Marek Vojta, který vede Florbal Ústí, je jedním z trenérů české reprezentace do 19 let a stojí za projektem Grow Challenge, jehož se boleslavské týmy účastní.

old_1275.jpg

Soustředění mládeže proběhne v srpnu v Krupce

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav připravil pro hráče mládežnických kategorií novinku: letní soustředění před sezonou 2019/2020 proběhne ve Sportovním areálu Krupka, kde se ve třech srpnových termínech postupně budou připravovat boleslavské týmy od elévů po juniory.

old_1259.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 16.2. - 17.2.

Junioři, dorostenci a mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav pokračovali o víkendu 16. a 17. února ve svých dlouhodobých soutěžích. Zahráli si i elévové, kteří vyrazili do Ústí nad Labem na turnaj Grow Challenge. Významným milníkem tohoto víkendu byla desetigólová kanonáda dorostence Štěpána Švejdy v utkání 1. dorostenecké ligy proti pražským Kunraticím (13:5).