Mladší žáciČlánky

Zobrazeno 31 až 37 z celkem 37 článků.
old_1325.jpg

Zakončení školního roku s Technology Florbal Mladá Boleslav

Školní rok 2018/2019 se blíží ke konci, známky jsou uzavřené, zbývá rozdat vysvědčení a hurá na prázdniny! Konec školních povinností oslaví žáci i s Technology Florbal Mladá Boleslav. Boleslavský klub připravuje pro hráče od přípravky po starší žáky sportovní program na páteční odpoledne 28. června.

old_1321.jpg

V úterý 18. června proběhne Mizuno Day

Technology Florbal Mladá Boleslav připravuje akci Mizuno Day. V Nové městské sportovní hale proběhne v úterý 18. června od 15.00 do 18.30 hodin. Program je určený jak členům klubu, tak i sportovní veřejnosti.

old_1319.jpg

Brno Hummel Open Game: boleslavské týmy vyřazeny

Dorostenci, starší žáci, mladší žáci a elévové Technology Florbal Mladá Boleslav stejně jako před rokem nastoupili na mezinárodním turnaji Brno Hummel Open Game. Hrálo se od čtrvrka 20. června do neděle 23. června, turnajová cesta nejpozději skončila pro mladší a starší žáky, kteří shodně vypadli v nedělním dopoledním čtvrtfinále.

old_1316.jpg

Dominik Sova je metodikem mládeže

V rámci zkvalitňování práce s mládeží zavádí Technology Florbal Mladá Boleslav pozici metodika. Tím bude od 1. června Dominik Sova, který se dosud v klubu věnoval trénování mladších žáků.

old_1312.jpg

Boleslav se tradičně zapojí do charitativní akce Run and Help

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav se stejně jako v předchozích letech zapojí do charitativního akce Run and Help, který pořádá 5. ZŠ Mladá Boleslav. Letos se bude běhat ve středu 22. května od 14 do 17 hodin ve sportovním areálu u Nové městské sportovní haly.