Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1161 až 1170 z celkem 2404 článků.
old_1278.jpg

Mladá Boleslav se v semifinále utká s Chodovem

Soupeřem Technology Florbal Mladá Boleslav v semifinále play-off Tipsport Superligy bude FAT PIPE Florbal Chodov. Vítězové základní části si pražského rivala zvolili při sobotním výběru soupeřů. Série začíná v Mladé Boleslavi o víkendu 23. a 24. března.

old_1277.jpg

Výsledky mládežnických týmů v období 9.3. – 13.3.

Ani v úvodu jarních prázdnin týmy Technology Florbal Mladá Boleslav nelenily a vydaly se podat co nejlepší výkony. K vidění bylo juniorské play-off, také starší žáci a elévové. Výsledky a komentáře trenérů naleznete níže v článku.

old_1276.jpg

Host Jarního kempu Marek Vojta: Boleslav má výborné zázemí

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav na termín školních prázdnin připravil Jarní kemp. Jeho speciálním hostem byl v úterý 12. března trenér Marek Vojta, který vede Florbal Ústí, je jedním z trenérů české reprezentace do 19 let a stojí za projektem Grow Challenge, jehož se boleslavské týmy účastní.

old_1275.jpg

Soustředění mládeže proběhne v srpnu v Krupce

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav připravil pro hráče mládežnických kategorií novinku: letní soustředění před sezonou 2019/2020 proběhne ve Sportovním areálu Krupka, kde se ve třech srpnových termínech postupně budou připravovat boleslavské týmy od elévů po juniory.

old_1274.jpg

Boleslav postupuje do semifinále play-off

V nejrychlejším možném čase postupuje Technology Florbal Mladá Boleslav do semifinále play-off. Obhájci titulu v neděli porazili Otrokovice v televizním utkání 10:3 a celou sérii ovládli 4:0. Semifinálového soupeře si Boleslav vybere ze dvou hůře umístěných postupujících po základní části. Série o postup do Superfinále začne v Městské sportovní hale v sobotu a v neděli 23. a 24. března.

old_1273.jpg

Boleslav bude hrát v neděli o postup do semifinále

Technology Florbal Mladá Boleslav zvyšuje své vedení ve čtvrtfinálové sérii play-off Tipsport Superligy na 3:0. Obhájci titulu navázali na dvě domácí výhry z předchozího víkendu sobotním triumfem 7:5 v Otrokovicích. O postupu mohou rozhodnout tamtéž už v neděli, kdy se hraje čtvrtý zápas série od 18.00 v přímém přenosu ČT sport.

old_1270.jpg

Mladá Boleslav o víkendu nastoupí v Otrokovicích

Za stavu 2:0 pro Technology Florbal Mladá Boleslav se čtvrtfinálová série přesouvá na hřiště Hu-Fa Panthers Otrokovice. V sobotu i v neděli se hraje od 18.00 hodin, přičemž nedělní čtvrté utkání vysílá ČT sport přímým přenosem.

old_1271.jpg

Florbalisté ovládli Mladoboleslavského sportovce roku

Příjemná připomínka zlatého roku 2018: Technology Florbal Mladá Boleslav ovládl týmovou kategorii v anketě Mladoboleslavský sportovec roku 2018, jejíž vyhlášení proběhlo ve čtvrtek večer 7. března. Ocenění převzali i trenér mistrovského týmu Jan Pazdera a produktivní útočník Jiří Curney.