Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1181 až 1190 z celkem 2404 článků.
old_1258.jpg

Boleslav po velkém boji prohrála se Spartou

O vítězi základní části Tipsport Superligy 2018/2019 rozhodne až poslední kolo. Čeští mistři doma prohráli se Spartou 5:7 a právě nedělní soupeř je vystřídal na prvním místě. Boleslav zakončí základní část v neděli 24. února v Liberci, Sparta hraje s Chodovem a i ten má šanci na prvenství.

old_1257.jpg

Bitva o první místo! Boleslav v neděli doma proti Spartě

Boj o pozice pro play-off vrcholí. Technology Florbal Mladá Boleslav dvě kola před koncem základní části Tipsport Superligy drží nejlepší výchozí pozici a v neděli 17. února české mistry čeká zápas o první místo. V Městské sportovní hale se utkají s druhou Spartou. Bitva začíná v 17.00 hodin.

old_1255.jpg

Boleslav dala Otrokovicím 16 gólů

Jednoznačné vítězství si připisuje Technology Florbal Mladá Boleslav ve 24. kole Tipsport Superligy. Čeští mistři porazili Hu-Fa Panthers Otrkovice 16:2 a za týden si zahrají o první místo v základní části proti pražské Spartě. Hraje se v neděli 17. února od 17.00 hodin v Městské sportovní hale.

old_1254.jpg

Boleslav ztratila bod, Ostravu zdolala v prodloužení

Technology Florbal Mladá Boleslav ve 23. kole Tipsport Superligy zvítězil na hřišti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava 5:4 v prodloužení. Dosavadní lídři soutěže tak ztratili bod a vedoucí pozici přepustili Spartě. V neděli nastoupí Boleslav doma v Městské sportovní hale od 17 hodin proti Otrokovicím.

old_1253.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 2.2.-3.2.

Zatímco dospělé, juniorské a dorostenecké ligy přerušila reprezentační přestávka, další mládežnické soutěže během prvního únorového víkendu pokračovaly. V akci se představili mladší žáci a hráči přípravky Technology Florbal Mladá Boleslav. Srdnatě se vyrovnávali s rozrůstající chřipkovou epidemií a absencím. V článku najdete přehled výsledků a komentáře trenérů.

old_1252.jpg

V pátek v Ostravě, v neděli doma proti Otrokovicím

Základní část Tipsport Superligy 2018/2019 míří do cílové rovinky, závěr tohoto týdne ozdobí dvoukolo. V pátek 8. února hraje Technology Florbal Mladá Boleslav na hřišti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava. V neděli 10. února potěší fanoušky doma v Městské sportovní hale, soupeřem bude Hu-Fa Panthers Otrokovice. Začínáme v 17.00 hodin.

old_1248.jpg

Loučení s Jirkou Bouškou a výhra nad Českou Lípou

Dlouholetý útočník Mladé Boleslavi Jiří Bouška měl vítěznou rozlučku. Ve 22. kole Tipsport Superligy proti FBC 4CLEAN Česká Lípa naposledy nastoupil do Tipsport Superligy a Technology Florbal Mladá Boleslav vyhrál 7:2. V Městské sportovní hale si Bouškovo loučení nenechalo ujít 590 fanoušků.