Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1321 až 1330 z celkem 2404 článků.
old_1118.jpg

Novým hlavním trenérem juniorů se stal Martin Šácha

Juniorský tým Technology Florbal Mladá Boleslav povede v sezoně 2018/2019 hlavní trenér Martin Šácha. Svým novým svěřencům se představil v pondělí 21. května, kdy také odstartovala příprava na nadcházející ročník. První zápasovou zkouškou juniorů bude červencový turnaj Prague Games.

old_1117.jpg

Na Bohemia Trophy 2018 přijedou dva týmy ze švédské superligy

Bohemia Trophy, společný projekt klubů Technology Florbal Mladá Boleslav a ACEMA Sparta Praha, bude mít atraktivní pokračování. Na druhý ročník mezinárodního turnaje dorazí IBK Dalen a Linköping Innebandy, elitní kluby švédské superligy. Vedle pořádajících týmů se představí fanouškům také finský SB Welhot a slovenská reprezentace. Hrát se bude od středy 13. června do neděle 17. června v Mladé Boleslavi a v Praze.

old_1113.jpg

Do Mladé Boleslavi přichází brankář Petr Musil

Technology Florbal Mladá Boleslav pohotově reaguje na pohyb ve svém brankářském týmu. Po úterním odchodu Davida Rytycha, jenž vyjednává o své budoucnosti v zahraničí, nyní mistři Tipsport Superligy představují nového maskovaného muže. S Lukášem Bauerem utvoří dvojici Petr Musil, který do Boleslavi přestupuje ze Sokola Pardubice.

old_1116.jpg

Petr Musil: Boleslav je pro mě velká příležitost. Mám rád dril

Tento týden ho zajímají především knížky, protože právě dokončuje maturitu. Ještě než ale devatenáctiletý Petr Musil “přestoupí” ze střední školy na vysokou, vyřešil svůj sportovní transfer. Ze Sokola Pardubice se přesouvá do Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_1111.jpg

David Rytych po čtyřech letech odchází z Mladé Boleslavi

Po čtyřech letech opouští klub Technology Florbal Mladá Boleslav David Rytych. Jedenatřicetiletému brankáři po mistrovské sezoně 2017/2018 vypršela smlouva, v jejím průběhu nepřijal návrh na prodloužení kontraktu o dva roky a nové působiště si nyní domlouvá v cizině. Po dřívějších angažmá ve Finsku a Švédsku láká Rytycha ještě jednou zkusit prorazit v zahraničí. V jednáních o své budoucnosti je v závěrečné fázi.

old_1115.jpg

Starší žáci ovládli Tatran Cup 2018

Starší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav přivezli zlato z Prahy. V konkurenci dalších jedenácti týmů vyhráli Tatran Cup, turnajem prošli o víkendu 12. a 13. května bez prohry.

old_1108.jpg

Radim Křenek odehraje sezonu 2018/2019 ve Spartě

Po osmi sezonách opouští kádr florbalové Mladé Boleslavi obránce Radim Křenek. Ročník 2018/2019 odehraje na hostování v ACEMA Sparta Praha. V Technology Florbal Mladá Boleslav však nadále zůstane coby mládežnický trenér.

old_1109.jpg

Bauer, Curney a Tomašík na Euro Floorball Tour v Brně

Po zisku titulu v Tipsport Superlize si tři hráči Technology Florbal Mladá Boleslav prodloužili sezonu díky účasti na domácím reprezentačním turnaji Euro Floorball Tour. V Brně nastoupili za národní tým brankář Lukáš Bauer a duo útočníků Jiří Curney, Milan Tomašík.