Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1341 až 1350 z celkem 2404 článků.
old_1095.jpg

Juniorská sezona skončila ve čtvrtfinále play-off B

Juniorská sezona 2017/2018 pro Technology Florbal Mladá Boleslav skončila. Boleslavský tým vypadl ve čtvrtfinále play-off B, nad jeho síly byl Florbal Ústí nad Labem (venku 5:9, doma 9:11). Tým trenérů Petra Kološe, Tomáše Nováka a Lukáše Studeného má za sebou turbulentní sezonu, kterou završil ve skupině družstev na 9. - 12. místě.

old_1096.jpg

Dorost se připravuje na osmifinálovou část MČR

Díky závěrečnému vítězství 15:2 nad Královskými Vinohrady se dorost Technology Florbal Mladá Boleslav poprvé v klubové historii kvalifikoval do nadstavbové části své soutěže. Boj o další postup čeká boleslavské hráče už v pátek a v sobotu 6. a 7. dubna v Ústí nad Labem.

old_1097.jpg

Boleslav pořádá zájezd pro fanoušky na venkovní semifinále

Technology Florbal Mladá Boleslav vede v semifinále play-off Tipsport Superligy nad ACEMA Sparta Praha po domácích zápasech 2:0 a teď vyráží bojovat do hlavního města. Buďte u toho! Boleslavský klub pořádá na oba venkovní zápasy (neděle 8. dubna a pondělí 10. dubna) autobusové zájezdy.

old_1098.jpg

Sobotní návštěva Teplic při prvním semifinále

Spolupráce Technology Florbal Mladá Boleslav a Florbal Teplice pokračuje. Plný autobus natěšených dětí ze severních Čech v sobotu 31. března dorazil do Mladé Boleslavi a užil si florbalový den vrcholící prvním semifinálovým zápasem domácího týmu proti Spartě (5:2).

old_1094.jpg

Druhé boleslavské vítězství v semifinále nad Spartou!

Technology Florbal Mladá Boleslav je v semifinále Tipsport Superligy po domácím víkendu stoprocentní. Boleslavský tým navázal na sobotní vítězství 5:2 nad ACEMA Sparta Praha nedělním výsledkem 5:3 a v sérii vede 2:0. Třetí zápas se hraje v neděli 8. dubna od 17 hodin v Aréně Sparty Podvinný mlýn.

old_1093.jpg

Semifinále začalo! První výhra patří Boleslavi

Technology Florbal Mladá Boleslav vede v semifinálové sérii play-off Tipsport Superligy 1:0. V prvním utkání, které vysílala přímým přenosem stanice ČT sport, boleslavský tým porazil ACEMA Sparta Praha 5:2. Druhé utkání se hraje v MSH Mladá Boleslav v neděli 1. dubna od 15 hodin.

old_1092.jpg

O víkendu doma začíná semifinále play-off proti Spartě!

Pauza po čtvrtfinálové sérii se blíží ke konci, jde se znovu hrát! Technology Florbal Mladá Boleslav se chystá na boj o Superfinále 2018! V Městské sportovní hale o víkendu 31. března a 1. dubna zahajuje semifinále play-off proti ACEMA Sparta Praha. V sobotu se hraje od 13.40 hodin (přímý přenos na ČT sport), v neděli od 15.00 hodin.

old_1090.jpg

Výsledky mládežnických týmů v období 21.3. - 25.3.

Uplynulý týden byl pro celou mládežnickou strukturu Technology Florbal Mladá Boleslav náročný, do programu vstupovaly středeční a páteční dorostenecké dohrávky. Přesto si dorost poradil a má nakročeno do nadstavbové fáze své soutěže, protože v klíčovém utkání porazil Spartu 4:3. Přehled všech výsledků včetně komentářů trenérů je na webu.

old_1091.jpg

Mizuno Day v úterý 27. března v Mladé Boleslavi

Klub Technology Florbal Mladá Boleslav ve spolupráci se svým partnerem Mizuno připravil pro své členy i další sportovce z města akci Mizuno Day, která se koná v úterý 27. března v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

old_1089.jpg

Jaromír Ekl a Tomáš Kadlec se vrátí do Mladé Boleslavi

Ačkoliv nyní vrcholí sezona 2017/2018, Technology Florbal Mladá Boleslav už pracuje na podobě kádru pro nadcházející ročník a nyní oznamuje první změny. Do Mladé Boleslavi se vrátí odchovanci klubu Jaromír Ekl a Tomáš Kadlec, kteří odehráli aktuální sezonu na hostování v České Lípě.