Mladší žáciČlánky

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 30 článků.
old_1259.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 16.2. - 17.2.

Junioři, dorostenci a mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav pokračovali o víkendu 16. a 17. února ve svých dlouhodobých soutěžích. Zahráli si i elévové, kteří vyrazili do Ústí nad Labem na turnaj Grow Challenge. Významným milníkem tohoto víkendu byla desetigólová kanonáda dorostence Štěpána Švejdy v utkání 1. dorostenecké ligy proti pražským Kunraticím (13:5).

old_1253.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 2.2.-3.2.

Zatímco dospělé, juniorské a dorostenecké ligy přerušila reprezentační přestávka, další mládežnické soutěže během prvního únorového víkendu pokračovaly. V akci se představili mladší žáci a hráči přípravky Technology Florbal Mladá Boleslav. Srdnatě se vyrovnávali s rozrůstající chřipkovou epidemií a absencím. V článku najdete přehled výsledků a komentáře trenérů.

old_1241.jpg

Tři medaile z Prague Floorball Cupu

Rok 2019 začal pro mládež Technology Florbal Mladá Boleslav startem na turnaji Prague Floorball Cup. Tři ze čtyř boleslavských týmů odvezly z hlavního města medaile.

old_1215.jpg

Užijte si MS se Salmingem! Švédské hvězdy budou na dosah

Od soboty 1. prosince se v Praze koná mistrovství světa ve florbale a pro všechny hráče a sportovní fanoušky to bude velká událost. Do Prahy se sjedou nejlepší hráči z celého světa a jako obvykle budou k největším favoritům šampionátu patřit týmy Švédska, Finska, Švýcarska a samozřejmě i český národní tým.

old_1214.jpg

Charitativní aukce mistrovských dresů Technology Florbal MB

Mějte tu nejlepší vzpomínku na historicky první superligový titul. Technology Florbal Mladá Boleslav věnuje originální dresy z mistrovské sezony 2017/2018 do charitativní aukce, která potrvá do čtvrtka 13. prosince. Získat můžete černý i světlý zápasový komplet. Aukce probíhá na webu sportovniaukce.cz.