Mladší žáciČlánky

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 30 článků.
old_1202.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 3.11. - 4.11.

Uplynulý nabitý víkend mladí hráči Technology Florbal Mladá Boleslav hned ze čtyř kategorií (junioři, dorost, mladší žáci a přípravka) usilovali o co nejvíce úspěchů. Všechny výsledky, komentáře trenérů i fotografie naleznete níže v článku.

old_1190.jpg

Švédsko, mládež i liga… GM Tomáš Pacák hodnotí úvod sezony

Nebýt marodky na startu superligové sezony, byl by to takřka dokonalý úvod. Boleslavskému klubu se v pomistrovském ročníku daří - a to nejen mezi dospělými, ale i v oblasti mládeže. První měsíce hodnotí generální manažer Technology Florbal Mladá Boleslav Tomáš Pacák.

old_1184.jpg

Zlato a stříbro pro mládež na Umea Floorball Festivalu

Se zlatými medailemi v kategorii 2006 a stříbrem v kategorii 2004 se vrací výprava Technology Florbal Mladá Boleslav z Umea Floorball Festivalu ve Švédsku. Na turnaji se dařilo i nejmladšímu týmu 2008, který vyhrál tři ze čtyř zápasů. Díky sponzorské podpoře Statutárního města Mladá Boleslav se letos vypravila do Švédska historicky největší a nejúspěšnější 45členná výprava.

old_1181.jpg

Boleslavská výprava na Umea Floorball Festivalu 2018

45členná výprava Technology Florbal Mladá Boleslav se od čtvrtka 4. října do neděle 7. října účastní ve Švédsku Umea Floorball Festivalu 2018. Na turnaji startují tři týmy a navazují na účast klubu na stejné akci v minulých dvou letech. Stejně jako v předchozích ročnících výjezd mládežnických družstev sponzorsky podpořilo Statutární město Mladá Boleslav.

old_1155.jpg

Boleslavský klub spouští členskou sekci

Ve čtvrtek 16. srpna klub Technology Florbal Mladá Boleslav spustil interní členskou sekci, přes kterou bude od sezony 2018/2019 probíhat většina komunikace mezi oddílem a jeho členy.

old_1138.jpg

Prague Games 2018 on-line: dva týmy došly do čtvrtfinále

Technology Florbal Mladá Boleslav vysílá čtyřčlenné zastoupení na tradiční letní mládežnický turnaj Prague Games. Boleslavské týmy budou startovat v kategoriích B18, B16, B14 a B12. Hraje se od středy 11. července do soboty 14. července. V článku budeme průběžně doplňovat boleslavské výsledky, sledujte také klubový Facebook a Instagram.

old_1133.jpg

Brno Open Game: dorostenci vezou zlato!

Dorostenci, starší žáci, mladší žáci a elévové Technology Florbal Mladá Boleslav od čtvrtka 21. června do neděle 24. června startují na tradičním červnovém turnaji Brno Open Game. V článku

old_1129.jpg

V pondělí proběhne charitativní akce Run and Help

Stejně jako v předchozích letech se Technology Florbal Mladá Boleslav zapojí do akce Run and Help. Letošní charitativní běh se uskuteční v pondělí 18. června ve sportovním areálu u 5. ZŠ Mladá Boleslav mezi 14. a 17. hodinou.