Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1291 až 1300 z celkem 2404 článků.
old_1148.jpg

Český a švýcarský mistr proti sobě: Boleslav vs. Köniz

Zajímavé srovnání nabídne středeční přípravný zápas mezi Technology Florbal Mladá Boleslav a Floorball Köniz. V Městské sportovní hale se totiž ve středu od 18.30 hodin utkají aktuální šampioni české a švýcarské ligy.

old_1143.jpg

Boleslav v pondělí hraje doma proti Langnau

Technology Florbal Mladá Boleslav po déle než měsíci znovu nastoupí před svými fanoušky. V pondělí 6. srpna od 18.30 hraje v Městské sportovní hale přípravné utkání proti přednímu švýcarskému klubu Unihockey Tigers Langnau.

old_1144.jpg

Martin Tokoš bude hrát za Mladou Boleslav

Technology Florbal Mladá Boleslav představuje výraznou ofenzivní posilu a poslední předsezonní změnu v superligovém kádru. Přichází sedmadvacetiletý Martin Tokoš, útočník s bohatými zkušenostmi z reprezentace i řady zahraničních klubů. S Mladou Boleslaví se domluvil na tříleté spolupráci.

old_1145.jpg

Junioři porazili tým Langnau do 21 let

Cenné vítězství v přípravě získal juniorský tým Technology Florbal Mladá Boleslav do 19 let. V pondělí vyhrál v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi 6:5 nad výběrem Unihockey Tigers Langnau do 21 let.

old_1146.jpg

Boleslav hravě přehrála i Langnau

Technology Florbal Mladá Boleslav dál potvrzuje skvělou letní formu. Po sobotním vítězství 11:2 nad Tatranem Střešovice si čeští mistři zastříleli také proti švýcarskému Unihockey Tigers Langnau, čtvrtfinalistovi jarního play-off tamní ligy. V Městské sportovní hale při premiéře Martina Tokoše vyhráli 14:1.

old_1142.jpg

Radek Krajcigr bude hostovat v České Lípě

V superligovém kádru Technology Florbal Mladá Boleslav dochází k posledním změnám, sezonu 2018/2019 nezahájí v boleslavském dresu útočník Radek Krajcigr. Míří na hostování do FBC Česká Lípa, kde by měl mít výrazné zápasové vytížení.

old_1140.jpg

Martin Rožnovják míří na hostování do Otrokovic

Velký patriot, pro kterého se Mladá Boleslav stala domovem, a jeden ze služebně nejstarších hráčů v týmu se loučí. Po deseti letech opouští Technology Florbal Mladá Boleslav útočník Martin Rožnovják. Sezonu 2018/2019 odehraje na hostování v Hu-Fa Panthers Otrokovice.

old_1141.jpg

Mladá Boleslav v přípravě jasně porazila Tatran

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav v přípravě na sezonu 2018/2019 porazil Tatran Střešovice v jeho hale 11:2. Za A tým poprvé nastoupili boleslavští odchovanci Daniel Martínek a Marek Korych, který vstřelil první gól hostů. Příprava pokračuje pondělním utkání v MSH Mladá Boleslav od 18.30 hodin proti Unihockey Tigers Langnau.

old_1139.jpg

Tři zápasy v pěti dnech: venku Tatran, doma Langnau a Köniz

České šampiony Technology Florbal Mladá Boleslav čeká v letním období další zápasová část přípravy. Od soboty do středy odehraje boleslavský tým tři zápasy. V sobotu míří do Střešovic, utkání proti Tatranu začíná v 17 hodin.