Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1281 až 1290 z celkem 2404 článků.
old_1158.jpg

Mladá Boleslav vyhrála pohárovou skupinu

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav zakončil letní fázi Poháru České pojišťovny přesvědčivým vítězstvím 9:3 nad Sokolem Pardubice a ovládl skupinu. Teď bude čekat na svého soupeře pro osmifinále, kterému v kalendáři patří listopadový termín.

old_1157.jpg

Boleslav ztratila s Black Angels, vyhrála až v prodloužení

Nejistý výkon podal tým Technology Florbal Mladá Boleslav v druhém letním utkání Poháru České pojišťovny. V Praze nad prvoligovými Black Angels zvítězil 6:5 až v prodloužení. V úterý Boleslav dokončí skupinu zápasem ve Skutči proti Pardubicím.

old_1153.jpg

Boleslav zahajuje pohár v pondělí v Náchodě

Na hřišti nadšeného nováčka první ligy zahájí Technology Florbal Mladá Boleslav cestu Pohárem České pojišťovny 2018. V Náchodě v tamní Sportovní hale nastoupí v pondělí 20. srpna ve 20.00 hodin.

old_1155.jpg

Boleslavský klub spouští členskou sekci

Ve čtvrtek 16. srpna klub Technology Florbal Mladá Boleslav spustil interní členskou sekci, přes kterou bude od sezony 2018/2019 probíhat většina komunikace mezi oddílem a jeho členy.

old_1152.jpg

Pohár začíná pro Boleslav už v srpnu. Co byste měli vědět?

Místo pozvolnějšího podzimního rozjezdu se Pohár České pojišťovny v sezoně 2018/2019 přesunul v kalendáři Technology Florbal Mladá Boleslav a dalších elitních klubů už na léto. Nejúspěšnější tým posledních pěti let začíná v pondělí 20. srpna v Náchodě.

old_1154.jpg

V další nominaci reprezentace jsou tři hráči Mladé Boleslavi

Na přelomu srpna a září čeká českou florbalovou reprezentaci domácí turnaj v Pardubicích, kde se národní tým utká s Finskem a Švýcarskem. V nominaci trenéra Petriho Kettunena jsou také brankář Lukáš Bauer a útočníci Jiří Curney a Jakub Gruber z Technology Florbal Mladá Boleslav.

old_1150.jpg

Boleslav nestačila na švýcarské mistry

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav po šesti letních vítězstvích poprvé v přípravě prohrál. Ve středu nestačil na švýcarské šampiony Floorball Köniz, kterým v Městské sportovní hale podlehl 1:5.