Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1351 až 1360 z celkem 2404 článků.
old_1088.jpg

POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA: Letní kemp a Příměstský tábor 2018

Zažijte léto 2018 s Technology Florbal Mladá Boleslav. Také v tomto roce pořádáme Letní kemp a Příměstský tábor. Letošní akce pro děti od 5 do 15 let proběhnou od pondělí 23. července do pátku 27. července. Všechny informace a on-line přihlášku najdete v článku. Nabídka last minute: Boleslav nabízí posledních šest volných míst.

old_1087.jpg

Mladá Boleslav si do semifinále vybrala Spartu

Soupeřem Technology Florbal Mladá Boleslav v semifinále play-off Tipsport Superligy bude ACEMA Sparta Praha. Série začne v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi dvěma zápasy v sobotu 31. března (začátek ve 13.40, přímý přenos na ČT sport) a v neděli 1. dubna (15.00).

old_1085.jpg

Junioři postupují přes Bulldogs Brno do dalšího kola

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav ve dvouzápasové sérii s itelligence Bulldogs Brno zvítězili venku 12:4, doma 8:4 a postupují do čtvrtfinále B play-off KB ligy. Jejich dalším soupeřem bude Florbal Ústí.

old_1086.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 17.3. - 18.3.

Hodně nabitý byl pro mládežnické týmy Technology Florbal Mladá Boleslav víkend 17. a 18. března. Své zápasy mají za sebou junioři, dorostenci, dorostenci B, mladší žáci i hráči přípravky. V obvyklém souhrnu komentují víkendové dění trenéři týmů.

old_1084.jpg

Postup! Boleslav prošla do semifinále bez zaváhání

Čtyři výhry = postup do semifinále nejrychlejším možným způsobem. Technology Florbal Mladá Boleslav zvládl první kolo play-off bez zaváhání, sérii nad Sokolem Pardubice vyhrál 4:0. Boleslav ovládla závěrečný, nedělní zápas na východě Čech 9:4.

old_1083.jpg

Boleslav se nadřela, ale má třetí čtvrtfinálovou výhru

Technology Florbal Mladá Boleslav vede ve čtvrtfinálové sérii nad Sokolem Pardubice už 3:0. Vítězové základní části vyhráli třetí zápas na hřišti soupeře 6:4 a postoupit mohou v neděli (19.40, přímý přenos na ČT sport).

old_1081.jpg

Boleslav míří do Pardubic. Zajistí si rychlý postup?

Už po víkendu může být hotovo. Technology Florbal Mladá Boleslav míří do Pardubic s vedením 2:0 ve čtvrtfinálové sérii a touhou zajistit si nejrychlejší možný postup, k němuž jsou potřeba čtyři výhry. V sobotu se hraje ve Sportovní hale Dašická od 14.00 hodin. Nedělní utkání začíná na stejném místě v 19.40 hodin a přímý přenos bude vysílat ČT sport.

old_1082.jpg

Tomáš Novák dostal disciplinární trest do 6. dubna 2018

V nejbližších utkáních play-off Tipsport Superligy se bude muset obejít Technology Florbal Mladá Boleslav bez Tomáše Nováka. Boleslavský obránce dostal disciplinární trest do 6. dubna 2018 za svůj zákrok holí proti útočníkovi Sokola Pardubice Přemku Pakostovi v prvním čtvrtfinále play-off.

old_1079.jpg

Junioři proti Tatranu sahali po senzaci

Juniorské osmifinále play-off KB ligy mezi Mladou Boleslaví a Tatranem Střešovice mělo grády. Rozhodující třetí utkání v Praze vrcholilo prodloužením, v jehož poslední minutě si favorizovaný Tatran zajistil postup výhrou 6:5 v prodloužení. Boleslavský tým podal velmi kvalitní výkon a teď bude pokračovat v play-off B.

old_1080.jpg

OHLÉDNUTÍ: Boleslavská základní část = potřetí vítězná

Do play-off nakráčel klub Technology Florbal Mladá Boleslav z nejlepší výchozí pozice. V čem byla základní část Tipsport Superligy 2017/2018 jiná? V plné verzi na webu přinášíme článek s ohlédnutím, který vyšel v zápasovém programu Made in Bolka k prvnímu čtvrtfinálovému víkendu.