Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1371 až 1380 z celkem 2404 článků.
old_1068.jpg

Nabitá neděle: domácí zápas se Znojmem a Výběr soupeřů

Neděle překlopí florbalovou sezonu. Hraje se poslední kolo základní části Tipsport Superligy, po kterém vzápětí následuje Výběr soupeřů pro čtvrtfinále play-off. Technology Florbal Mladá Boleslav hraje v Městské sportovní hale od 17 hodin proti TJ Znojmo LAUFEN CZ. Boleslav vede tabulku a hraje o první místo.

old_1066.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 24.2. - 25.2.

Poslední únorový víkend byl důležitý pro juniory, kteří v KB lize hráli závěrečné dva zápasy základní části. Svůj domácí turnaj v neděli pořádali starší žáci, zatímco jejich B tým nastoupil na pražské Ruzyni.

old_1067.jpg

Boleslav si pohlídala zápas v Brně, první místo je blízko

Technology Florbal Mladá Boleslav směřuje k prvenství v základní části Tipsport Superligy. V předposledním kole lídr soutěže zvítězil v Brně 9:4, útočník Jakub Bína nastřílel hattrick v rozmezí první třetiny. Boleslav může stvrdit dílčí triumf doma v neděli 4. března od 17 hodin proti Znojmu.

old_1065.jpg

Dva kroky k nejlepší výchozí pozici. Boleslav jede do Brna

Prvenství po základní části se výrazně přiblížilo, ale úplně jisté ho Mladá Boleslav ještě nemá. Pomohla si nedělním vítězstvím na Chodově, ale udržet ho ještě musí ve zbývajících dvou kolech před play-off. Nejprve lídr Tipsport Superligy míří do Brna. Hraje se v neděli 25. února od 17 hodin.

old_1063.jpg

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 17.2. - 18.2.

O víkendu 17. a 18. února byla upřena mládežnická pozornost na dorost, který pořádal turnaj první ligy a utkal se s Chodovem a Tatranem, soupeři v boji o postup na závěrečný republikový šampionát. Nastoupilo také druhé dorostenecké družstvo a pět týmů elévů.

old_1064.jpg

Klíčová výhra na Chodově? Teď nesmíme nic podcenit, říká Pazdera

Mladá Boleslav nakročila k obhajobě prvenství v základní části Tipsport Superligy, teď ještě zbývá bezpečně došlápnout. Po nedělní výhře 5:3 na Chodově je tým trenéra Jana Pazdery první a čekají ho zápasy v Brně a doma se Znojmem. “Nesmíme teď nic podcenit,” říká boleslavský kouč.

old_1062.jpg

Obrat na Chodově a Boleslav sahá po triumfu v základní části

Technology Florbal Mladá Boleslav usiluje o vítězství v základní části Tipsport Superligy. V přímém souboji o první místo Boleslav vyhrála na pražském Chodově 5:3, když se jí v závěrečné třetině povedl obrat z 1:3. Boleslav ještě musí potvrdit prvenství v Brně a v závěrečném utkání zákaldní části doma se Znojmem.

old_1061.jpg

Boleslav bude hrát na Chodově o první místo

Kdo vyhraje základní část Tipsport Superligy? I když ještě zbývá odehrát tři kola, už neděle hodně napoví. Technology Florbal Mladá Boleslav totiž ve 24. kole míří na pražský Chodov, takže se druhý tým průběžného pořadí utká s lídrem. Hraje se od 17 hodin v SH Jižní Město.

old_1059.jpg

Boleslav v Liberci nepřipustila žádné komplikace

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav ve 23. kole Tipsport Superligy zvítězil na hřišti FBC Liberec bez problémů 7:2 a posunul se v tabulce na průběžnou druhou příčku. Klíčový duel před play-off čeká Boleslav o nadcházejícím víkendu na pražském Chodově, který nyní vede.