Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2401 až 2407 z celkem 2407 článků.
old_1.jpg

Na úvod devět gólů! BILLY BOYs rozstříleli Liberec

M L A D Á B O L E S L A V - Florbalisté Mladé Boleslavi v prvním kole nového ročníku AutoCont extraligy uvítali téměř pětistovku fanoušků v Městské sportovní hale devítigólovým představením. Nad FBC Liberec zvítězili 9:2 a navázali na své mladší kolegy. Junioři v odpoledním utkání G2 ligy překvapivě porazili FbŠ Bohemians 7:6 v prodloužení.

old_2.jpg

Martina Rožnovjáka po hattricku vyřadilo ze hry zranění

Od jeho prvního extraligového hattricku v kariéře uplynulo jen pár minut, ale útočník Martin Rožnovják místo rozdávání další florbalové radosti seděl na střídačce s ručníkem přiloženým pod levé oko. Z úvodního utkání AutoCont extraligy proti FBC Liberec (9:2) ho na konci druhé třetiny vyřadil nepříjemný zásah do obličeje. „Jsem rád za hattrick, ale hlavně za vítězství. Vyhráli jsme přesvědčivě,“ hodnotí třígólový snajpr ve videorozhovoru pro WEB TV.

old_3.jpg

Bylo vidět, že jsme herně jinde, chválil si trenér

Klidnou extraligovou premiéru na lavičce Mladé Boleslavi zažil nový trenér Jan Zahalka. Jeho tým v úvodním kole AutoCont extraligy porazil Liberec jasně 9:2. „Bylo vidět, že herně jsme jinde. Většinu času jsme hráli na míčku,“ liboval si po prvním vítězství. Ve videorozhovoru na WEB TV se podívejte na všechny odpovědi.

old_4.jpg

Jsme dobře připraveni, říká GM Tomáš Pacák

Generální manažer BILLY BOY Florbal MB Tomáš Pacák očekává úspěšnou sezonu 2014/2015. „Tým máme připravený nejlépe, jak jsme kdy měli,“ míní ve videorozhovoru pro klubovou WEB TV. Podívejte se na všechny odpovědi. AutoCont extraliga začíná pro tým sobotním domácím utkáním od 19.00 hodin proti FBC Liberec.

old_5.jpg

AutoCont extraliga začíná! V sobotu přijede Liberec

Jedenáctá kapitola florbalové Mladé Boleslavi v nejvyšší soutěži se rozepíše v sobotu 20. září. BILLY BOYs v domácím prostředí Městské sportovní haly hostí od 19 hodin FBC Liberec. V prvním kole AutoCont extraligy zahajují cestu, která by měla trvat přesně 211 dní. Vytoužené Superfinále se hraje 18. dubna 2015.

old_6.jpg

Junioři zahájili G2 ligu vítězstvím

Kromě AutoCont extraligy o víkendu odstartovala také G2 liga juniorů. BILLY BOYs v sobotu odpoledne doma senzačně porazili FbŠ Bohemians 7:6 v prodloužení.

old_7.jpg

Druhý zápas juniorům nevyšel, podlehli Spartě 3:5

Ve druhém zápase G2 ligy juniorů nestačili Boleslavští na silný tým Sparty, které podlehli Spartě 3:5. „První dva zápasy nám ukázaly, že máme na čem pracovat. Dělali jsme spoustu individuálních chyb, ale víme, z čeho pramenily a zaměříme se na jejich odstranění,“ řekl trenér Petr Pánek.