Archiv článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2391 až 2400 z celkem 2406 článků.
old_29.jpg

EFT v Praze chce navázat na úspěšné MS žen 2013

Nejlepší hráčky světa a reprezentace elitních čtyř florbalových zemí. Taková společnost se sejde na podzim v Praze. Po úspěšném mistrovství světa žen 2013, které v Brně a Ostravě trhalo divácké rekordy, se nový reprezentační tým představí v hlavním městě. Svůj velký test zde pod novým trenérským vedením zažijí i medailistky z posledního mistrovství světa juniorek.

old_31.jpg

Demolice! BILLY BOYs nastříleli Vinohradům čtrnáct gólů

Další suverénní výsledek! Florbalisté Mladé Boleslavi ve 3. kole AutoCont extraligy porazili Sokol Královské Vinohrady 14:5 a navázali na předchozí jednoznačné výsledky 9:2 nad Libercem a 7:2 v Otrokovicích. Čtyřgólový večer v sobotu prožil útočník Tomáš Chroust.

old_26.jpg

Votruba už může hrát za BILLY BOYs

Obránce Jaromír Votruba má dva důvody k oslavě. Osobní a florbalový. Ve středu 1. října slaví 27. narozeniny a navíc už může nastupovat za Mladou Boleslav v AutoCont extralize. Administrativní záležitosti jeho příchodu se dlouho táhly, kvůli nim Votruba vynechal první kolo, ale nyní už je vše v pořádku.

old_27.jpg

Na EFT do Finska dostali pozvánku čtyři hráči

Brankář David Rytych, obránce Jan Jelínek a útočníci Jiří Curney s Tadeášem Chroustem budou reprezentovat Česko na turnaji Euro Floorball Tour (EFT) ve finské Hämeenlinně, kde velkou čtyřku na přelomu října a listopadu čeká generálka před prosincovým mistrovstvím světa.

old_24.jpg

Tadeáš Chroust schytal trest za radost

Jásal z gólu spoluhráče Pavla Boušky, když v tom na něj ukázal rozhodčí: „Jdeš na trestnou za nesportovní chování!“ Útočník BILLY BOYs Tadeáš Chroust prožil v Otrokovicích při brance na 3:2 dost rozporuplný moment, musel odsedět trest 2+10 minut.

old_25.jpg

Zahalka: Ukázali jsme velkou touhu po vítězství

S dobrým pocitem usedal do autobusu před dlouhou cestou z nedělního zápasu v Otrokovicích trenér BILLY BOYs Jan Zahalka. Kromě tří bodů za výhru 7:2 ho těšilo hlavně týmové pojetí hry. „Byl to přesně zápas, ve kterém se tým musel stmelit a nechat na hřišti všechno, protože se vítězství nerodilo florbalovostí. Ukázali jsme velkou touhu vyhrát a s tím jsem spokojený. Potvrdilo se, že to máme v sobě,“ líbilo se trenérovi.

old_23.jpg

Zápas v Otrokovicích BILLY BOYs rozhodli ve třetí třetině

Florbalisté Mladé Boleslavi zůstávají společně se Spartou, Vítkovicemi a Tatranem Střešovice stoprocentní v tabulce AutoCont extraligy. Ve 2. kole v Otrokovicích zvítězili 7:2, ale skóre klame. Byla to dřina! Zápas poznamenalo celkových 32 trestných minut, BILLY BOYs rozhodli čtyřmi góly v poslední třetině.

old_9.jpg

Áčko v neděli jede do Otrokovic, začíná soutěž B týmu a dorostenců

Druhý soutěžní víkend v AutoCont extralize vyšle BILLY BOYs na dlouhou cestu. Mladá Boleslav v neděli od 18 hodin hraje v Otrokovicích. „Fanoušci tam vždycky dělají fantastickou atmosféru, ale nás nemají moc v oblibě. Osobně mám takové zápasy rád a věřím, že hráčům ani fanouškům od začátku nedáme čuchnout,“ řekl útočník Jiří Bouška.

old_1.jpg

Na úvod devět gólů! BILLY BOYs rozstříleli Liberec

M L A D Á B O L E S L A V - Florbalisté Mladé Boleslavi v prvním kole nového ročníku AutoCont extraligy uvítali téměř pětistovku fanoušků v Městské sportovní hale devítigólovým představením. Nad FBC Liberec zvítězili 9:2 a navázali na své mladší kolegy. Junioři v odpoledním utkání G2 ligy překvapivě porazili FbŠ Bohemians 7:6 v prodloužení.